2 haftadır kullanıyorum hocam bir sorun yaşamadım. Xiaomi 15'de yeşil çizgi sorununu ilk kez sizden öğrendim. S24Fe ile arasında en belirgin fark mobil veri ve konuşma kalitesindeki artış oldu. Hız olarak uygulama açılışlarında en fazla 1 saniye kadar fark gözlemledim(one ui6'yı baz alıyorum. One UI 7 güncellemesi ile baya yavaşlamıştı.). Ekran yönünde Xiaomi 15 daha iyi. Tepkiselliği daha güzel. Pil yönünde Xiaomi 15 daha iyi geldi bana. 40 dakikada dolmasına rağmen uzun bir kullanım süresi sağlıyor. 1.5 2 günü rahat çıkarıyorum. S24Fe de Max 1.5 günü gördüm. Kullanım yoğunluğum biraz arttığında 1 günü ucu ucuna çıkartıyordum. Kasa kalitesi olarak Xiaomi 15 daha premium hissettiriyor. S24Fe plastik hissiyatı veriyordu. Kamera olarak kesinlikle Xiaomi 15. Renkler ve keskinlik hoşuma gitti. Özetle S24Fe'den Xiaomi 15'e geçince mobil veri, konuşma, wi-fi ve Bluetooth kalitesinde artış yaşadım. Kamera, pil, sıcaklık yönetimi bence S24Fe'ye göre daha iyi. Exynos işlemcinin 1.5 2 yıl sonra performans düşüreceğini göz önüne alırsak ve garanti sizin için önemli değilse, çift sim server kayıtlı Xiaomi 15 en iyi tercih olur.