E erkayaa1 Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #1 Xiaomi 15 alan veya kullanan var mı? Bir de bu model de reklam problemi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.556 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 14 Mart 2025 #2 erkayaa1 dedi: Xiaomi 15 alan veya kullanan var mı? Bir de bu model de reklam problemi var mı? Genişletmek için tıkla... Model bazlı değil o. İşletim sistemi bazlı. Ve ayarlardan kendin kapatabilirsin.
erkayaa1 dedi: Xiaomi 15 alan veya kullanan var mı? Bir de bu model de reklam problemi var mı? Genişletmek için tıkla... Model bazlı değil o. İşletim sistemi bazlı. Ve ayarlardan kendin kapatabilirsin.
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #3 Scania R730 v8 dedi: Model bazlı değil o. İşletim sistemi bazlı. Ve ayarlardan kendin kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatılıyor hocam biliyor musunuz?
Scania R730 v8 dedi: Model bazlı değil o. İşletim sistemi bazlı. Ve ayarlardan kendin kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatılıyor hocam biliyor musunuz?
E erkayaa1 Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #4 Scania R730 v8 dedi: Model bazlı değil o. İşletim sistemi bazlı. Ve ayarlardan kendin kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki alınır mı bu telefon bilginiz var mı
Scania R730 v8 dedi: Model bazlı değil o. İşletim sistemi bazlı. Ve ayarlardan kendin kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki alınır mı bu telefon bilginiz var mı
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #5 erkayaa1 dedi: Xiaomi 15 alan veya kullanan var mı? Bir de bu model de reklam problemi var mı? Genişletmek için tıkla... Adguard yöntemi ile kapatılan bir sistem o zaten. erkayaa1 dedi: Peki alınır mı bu telefon bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Maks bütçe ne kadar?
erkayaa1 dedi: Xiaomi 15 alan veya kullanan var mı? Bir de bu model de reklam problemi var mı? Genişletmek için tıkla... Adguard yöntemi ile kapatılan bir sistem o zaten. erkayaa1 dedi: Peki alınır mı bu telefon bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Maks bütçe ne kadar?
Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.337 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #6 erkayaa1 dedi: Xiaomi 15 alan veya kullanan var mı? Bir de bu model de reklam problemi var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kapatılabiliyor, kapalı şekilde de geliyor bazen., hiç çıkmıyor, çıkarsada dediğim gibi ayarlardan kapatacaksın. erkayaa1 dedi: Peki alınır mı bu telefon bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Alınır fiyatına göre gayet iyi, üstünde honor magic 7 pro var ona çıkabilirsen onu al. Kamera olarak gayet iyi.
erkayaa1 dedi: Xiaomi 15 alan veya kullanan var mı? Bir de bu model de reklam problemi var mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kapatılabiliyor, kapalı şekilde de geliyor bazen., hiç çıkmıyor, çıkarsada dediğim gibi ayarlardan kapatacaksın. erkayaa1 dedi: Peki alınır mı bu telefon bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Alınır fiyatına göre gayet iyi, üstünde honor magic 7 pro var ona çıkabilirsen onu al. Kamera olarak gayet iyi.
E erkayaa1 Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #7 GucukBey dedi: Adguard yöntemi ile kapatılan bir sistem o zaten. Maks bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... 50 veya 55 bin TL bütçem var GucukBey dedi: Adguard yöntemi ile kapatılan bir sistem o zaten. Maks bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... 50 veya 55 bin erkayaa1 dedi: 50 veya 55 bin TL bütçem var Genişletmek için tıkla... Samsung çok düşündüm ama Xiaomi 15 ile çok arasında kalıyorum
GucukBey dedi: Adguard yöntemi ile kapatılan bir sistem o zaten. Maks bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... 50 veya 55 bin TL bütçem var GucukBey dedi: Adguard yöntemi ile kapatılan bir sistem o zaten. Maks bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... 50 veya 55 bin erkayaa1 dedi: 50 veya 55 bin TL bütçem var Genişletmek için tıkla... Samsung çok düşündüm ama Xiaomi 15 ile çok arasında kalıyorum
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #8 erkayaa1 dedi: 50 veya 55 bin TL bütçem var 50 veya 55 bin Samsung çok düşündüm ama Xiaomi 15 ile çok arasında kalıyorum Genişletmek için tıkla... Daha güvenli liman yazılımı, optimizasyonu nedeniyle S25+ ya da bütçe çıkarsa Magic 7 Pro alınabilir.
erkayaa1 dedi: 50 veya 55 bin TL bütçem var 50 veya 55 bin Samsung çok düşündüm ama Xiaomi 15 ile çok arasında kalıyorum Genişletmek için tıkla... Daha güvenli liman yazılımı, optimizasyonu nedeniyle S25+ ya da bütçe çıkarsa Magic 7 Pro alınabilir.
E erkayaa1 Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #9 Xiaomi o zaman tavsiye edilmiyor anladığım kadarıyla