Xiaomi 15 Ultra alınır mı?

Önerilenleri al diye seçenek olması lazım veya reklam içeren. POCO'larda nasıldır bilemiyorum o ayarları.

İçerik tavsiyeleri diye bir ayar var sanırım o dediğiniz. Artık çıkmıyor çıkarsa bilgilendireceğim.

Aynen o. Kapatin onu biraz kullanin. Bize de bildirin lutfen eger iyi ise ben de 15Ultra alip ayni sekilde kullanacagim.

Tamamdır ayrıca bence 15 ultrayı her türlü alın 400 Pro'dan her açıda üstün bir cihaz.

Bu reklam sorunu ne? 1 senedir Xiaomi 14 kullanıyorum hiç öyle bir sorun görmedim. Kullanmayanların bile ağzına dolaşmış.

Bu reklam sorunu ne? 1 senedir Xiaomi 14 kullanıyorum hiç öyle bir sorun görmedim. Kullanmayanların bile ağzına dolaşmış.

Hocam game Turbo'yu açınca başta saçma bir oyunun reklamını gösteriyordu bende sanırım ondan bahsediyorsunuz.

Hocam game Turbo'yu açınca başta saçma bir oyunun reklamını gösteriyordu bende sanırım ondan bahsediyorsunuz.

Dediğim gibi 1 senedir göze batan 1 tane bile reklam görmedim. Game Turbo'da bende reklam çıkmıyor öyle.

Reklam yasak sanırım ama bende kesinlikle almayı düşünüyorum Instagram da bir sayfa var 42 bin TL'ye veriyor şu an o telefon globalde çok yaygın ve iPhone 16 Pro Max ve Samsung S25 ile yarışıyor aslinda biraz daha bekleyip 2026 da çıkacak olan mi 16 Ultra'yi da değerlendirebiliriz ama bu telefonda canavar gibi özellikle işlemcisi çok felaket 42 bin TL'ye alınabilecek en iyi telefon diyebilirim hiç düşünülemez.

Ben 35e getiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…