Xiaomi 15 vs Samsung A17

Bütçe
13000

TürkishGamerr

Decapat
Daha fazla  
Yenir bir telefon alacağım. 13K bütçem var. 2 telefon arasında kaldım. Xiaomi 15 8/256 ve Samsung A17 8/256 baktiğimizda işlemci batarya ekran olarak daha iyi gibi duruyor Xiaomi telefon. Kuzenimde de 15C var. Bu telefonlarda reklam falan cikiyor dediler ama kuzenim böyle bir sorun yasamadigini belirtti. Xiaomi serisinden arkadasimda da var, onda reklam ciktigini ama bir tane uygulama varmis. Ayarlarda onu silince gittiğini söyledi. Sizce hangi telefonu almalıyım? Kamerasi pek onemli değil. Bu ikisi arasinda oyun oynamayi severim. Öğrenciyim. Genel olarak gün boyu dışardayim. Telefonumda batarya ve hizli şarj önemli oluyor. Yanıtlarınızı bekliyorum.

Redmi 15 olmasın?

Redmi 15 alın. Bir de reklam çıkma sorunu arkadaşınızın casus yazılım indirmesinden dolayı kaynaklanmıştır. Telefonun kendisiyle ilgili bir problem olmadığını belirtmek isterim.

A10 serisi biraz düşük segmentte kalıyor onun yerine A26 bakabilirsin. Yazılım konusunda Samsung daha önde Xiaomi almana gerek yok bence.

Redmi 15 alın. Bir de reklam çıkma sorunu arkadaşınızın casus yazılım indirmesinden dolayı kaynaklanmıştır. Telefonun kendisiyle ilgili bir problem olmadığını belirtmek isterim.
Telefonun kendi güvenlik uygulamasında bile reklam çıkıyor ve cikamiyorsun beklemen lazim 5 saniye. Dosya yoneticisine kadar reklam var rezil bir işletim sistemine sahip Xiaomi. Kapatılıyor deniliyor, kendimin kullandığı zaman ne hikmetse kapatma ayarını bulamadım.

Hocam ben böyle bir sorunla karşılaşanı görmedim. Lakin böyle bir sorunla karşılaşacak olsam DNS ayarlarını değiştirir ve reklamları ortadan kaldırırım ve eğer gerçekten Xiaomi'nin böyle genel bir problemi varsa(ben bilmiyordum) Redmi 15'i almayın.

Hocam sorun değil zaten bu Xiaominin işletim sistemi böyle. Kendi güvenlik uygulamasinda falan reklam var. Baya kendilerinin koyduğu bir şey bu yani. Ama bildiğim kadarıyla yeni modellerde yok, note 8 de vardı. Muhtemelen arkadaşın alacağında da vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…