Xiaomi 15T Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan Troxim1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 165
Bütçe
50000

Troxim1

Attopat
Daha fazla  
Bu telefon açıkça beni cezbediyor. İşlemcisi olsun, kamerası, ekran yenileme hızı gerçekten muhteşem fakat reklam konusu aklımı çelmiyor değil. Xiaomi telefonlarda reklam sıkıntısının çok olduğunu söylüyorlar. Hyper OS işletim sistemine sahip telefonlarda normal kullanımda hatta fotoğrafa girince bile reklam çıkıyormuş. Bu doğru mudur? Alınır mı? Veya başka öneriniz var mıdır?

Reklam olayını bilmiyorum ama kamera odak noktanız ise alabilirsiniz. Rakip olarak samsung tarafında S25+ var sanırım.

Reklam olayı ile uğraşılmaz bence S25 Plus al geç hocam.

Oda çok güzel fakat bütçeyi aşıyor hocam.

Reklamları kapatmak için sistem uygulamalarını tek tek kurcalamanız gerekiyor. Veya ADB uğraşırsanız bilgisayarda CMD üzerinden msa uygulamasını kaldırıp da çözebilirsiniz.

Hocam vallahi bilmiyorum artık araştırcaz CMD'den neleri yapacağım falan detaylı video lazım.

15t kullanıyorum reklam dediğiniz nedir anlayamadım get appsten bildirim geliyor sadece onun dışında gerçekten güzel bir model ama tercih sizin.

Reklam olayını bilmiyorum ama kamera odak noktanız ise alabilirsiniz. Rakip olarak Samsung tarafında S25+ var sanırım.

Hocam güzel telefon ama bütçeyi aşıyor maalesef ve 7 bin TL verecek kadar bir fark yok gibi.

15t kullanıyorum reklam dediğiniz nedir anlayamadım get appsten bildirim geliyor sadece onun dışında gerçekten güzel bir model ama tercih sizin.

Memnun musunuz ısınma falan nasıl reklam dediğim Xiaomi'nin Hyper OS işletim sistemi olan telefonlarda reklam çıkıyor bildiğiniz telefonda gezerken bir anda reklam çıkıyor ama bilmiyorum artık düzelmiş olabilir.

Hocam güzel telefon ama bütçeyi aşıyor maalesef ve 7 bin TL verecek kadar bir fark yok gibi.

Memnun musunuz ısınma falan nasıl reklam dediğim Xiaomi'nin Hyper OS işletim sistemi olan telefonlarda reklam çıkıyor bildiğiniz telefonda gezerken bir anda reklam çıkıyor ama bilmiyorum artık düzelmiş olabilir.

Oyunlarda uzun süre geçirince ısınma olabiliyor bir arkadaşımda aynı şekilde 15t kullanıyor bir linkemi ne tıklamış virüs yemişti 30 saniyede bir 15 saniyelik reklamlar geliyordu hard reset attık ayrıca çevremde Xiaomi telefon kullanan çok insan var getapps'ten gelen bildirim dışında reklam görmedim.

Son düzenleme:
Oyunlarda uzun süre geçirince ısınma olabiliyor bir arkadaşımda aynı şekilde 15t kullanıyor bir linkemi ne tıklamış virüs yemişti 30 saniyede bir 15 saniyelik reklamlar geliyordu hard reset attık ayrıca çevremde Xiaomi telefon kullanan çok insan var getapps'ten gelen bildirim dışında reklam görmedim.

Bilmiyorum hocam bu reklam sorunundan herkes muzdarip diye biliyorum ama yeni Hyper OS 3.0 ile kalktı reklamlar sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı