Xiaomi 15T Pro alınır mı?

Bütçe
0

Lefrazen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba iPhone 13 var elimde; pil 92, 1 yıl garantili, sürekli şarj ediyorum. Sıkıldım; bir de 60 Hz günümüze göre orta seviye, Xiaomi 15 T Pro ve düz 15 ile takas yapmayı düşünüyorum. Yurt dışı sıfır S24 Ultra veya S25’lere bakıyorum. Kısacası pil, akıcılık önemli benim için. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba iPhone 13 var elimde; pil 92, 1 yıl garantili, sürekli şarj ediyorum. Sıkıldım; bir de 60 Hz günümüze göre orta seviye, Xiaomi 15 T Pro ve düz 15 ile takas yapmayı düşünüyorum. Yurt dışı sıfır S24 Ultra veya S25’lere bakıyorum. Kısacası pil, akıcılık önemli benim için. Sizce ne yapmalıyım?
Yurt içi faturalı sıfır tavsiye ederim. Başın ağrımaz. Birde servis İphone 13 e orijinal batarya değiştirebilirse güzel olur.

Akrabada s23 Ultra var. Bende 15t pro almıştım. Geçen gün uzaktaki bir araba plakasına zoom yaptık:
1) İkiside plakayı okudu ama s23 daha iyi gösteriyordu.
2) Fakat! Renkler 15t pro da çok daha güzeldi. Akrabanın bile ağzı açık kaldı. Valla göründüğü gibi gösteriyor felan diye mırıldandı. Ne kadar güzel ekranı ve resim çekimi felan var dedi.

HIz ise zaten ikiside süper. Hatta 15t pro ekran dokunma hissiyatı daha bile iyiydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı