Xiaomi 4A Router aldım sanırım düz modeli OpenWrt kurdum ardından flash ile sürüm güncellerken sanırım yanlış paketi yükledim ardından internet gitti. İnternette bulunan program ile çözmeye çalıştım ancak normalde turuncuda kilitlenmesi gerekirken bende mora dönüyor ışık. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Dostum merhaba, mor ışık yanıyorsa yanlış sürüm flashlıyorsundur veya flashlama engelleniyordur. Xiaomi tarafında V2 sürüm routerlarda böyle önlem alınmış. Anlayacağın garantisi varsa gönder ama arayüzden Update ederken cihaz brick oldu de OpenWrt belirtme. Yoksa garanti kapsama almaz. Yenisini gönderirler en fazla. Bunun tek çözümü ya chipsete direnç yolları ile flashlama yapılır ya da Xiaomi'ye Çin'e gönderirler üreticiler düzeltebilir. Ayrıca OpenWrt Xiaomi router için kaldırmış sürümlerini. Attığın bin dosyasının MD5 hashini check etmen gerekliydi iletim sırasında muhtemelen dosya eksik aktarılmış veya WAN kablosu takmadan yapmışsındır Wi-Fi ile o yüzden brick olmuştur. Doğru kurulum için YouTube'da Yusuf ipek OpenWrt kurulum videosunu izle aynısını birebir yap. Kablo bağlıyorsa kablo bağla. Donanıma müdahale ettiğin için brick olur en ufak hatada. Bende yaptım başıma geldi oradan biliyorum ama beni dinlersen kurma çünkü OpenWrt Xiaomi için bin dosyasının linkini kaldırmış V2 sürümünde kilit atıldığı için brick kaldırılamayacağını biliyorlar. Al ve sadece ağı genişletmek için kullan bir süre sonra OpenWrt sürüm yayınlar diye umuyorum. Saygı ve sevgilerle.