Xiaomi A2 Lite vs General Mobile 8d

Merhabalar.
Başlıktaki 2 telefondan hangisini almamı önerirsiniz ?
Şuan a2 Lite kullanıyorum gayet iyi hızlı pubg mobilde yüksek de akıcı oynatıyor fakat şarj da iken ufak kasnaklar oluyor kamerası orta seviye bı iPhone kamerası bekleme telefon eline Android 8.1 ile geliyor fakat1 gün sonra malesef 9.0 güncelleme ile oyunlarda ve uygulamalarda çentik kalktı ama galiba bu tüm Android 9 luncentikli telefonlarda var yani pubg mobilde fln çentik kısmı siyah düz ekran Instagram'da fln da o kısımda saat vs. Yazıyor ama gayet iyi telefon diğer telefon hakkında bilgim yok.

Şuan a2 Lite kullanıyorum gayet iyi hızlı pubg mobilde yüksek de akıcı oynatıyor fakat şarj da iken ufak kasnaklar oluyor kamerası orta seviye bı iPhone kamerası bekleme telefon eline Android 8.1 ile geliyor fakat1 gün sonra malesef 9.0 güncelleme ile oyunlarda ve uygulamalarda çentik kalktı ama galiba bu tüm Android 9 luncentikli telefonlarda var yani pubg mobilde fln çentik kısmı siyah düz ekran Instagram'da fln da o kısımda saat vs. Yazıyor ama gayet iyi telefon diğer telefon hakkında bilgim yok.
Bu nasıl bir soru? Xiaomi ile GM karşılaştırılır mı?
Tabiki de Xiaomi.
Bende A2 Lite almayı düşünüyordum. Teşekkürler.
Başka fikri olan var mı ?

Mi kaldır at bir telefon arızalandı mı sıkıntı bir de garantisi bittiyse gm ye gelirsek al dememenin tek sebebi Türk malı olması
Xiaomi gittikçe büyüyor yakında türkiye servisi de gelir. GM kullanıcıları çok mu memnun. Ben GM kullanmış biri olarak asla tavsiye etmem. Ama mi a2 Lite yerine Samsung j6 plus bakabilirsin. Şahsen kullanıyorum tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı