Xiaomi adaptör ile Samsung A26 şarj etmek sorun yaratır mı?

Geçen gün forum tavsiyesi ile Samsung A26 aldım, bildiğiniz üzere cihazın kutusundan şarj adaptörü çıkmıyor. Eski Redmi Note 12 cihazımın 33W adaptörü mevcut Samsung A26 25W ile şarj oluyor 33W adaptör kullansam sorun olur mu? Samsung A26'nın şarj kablosunun iki ucuda Type-C, o kabloyu kullanamam bu adaptörde. Telefon bugün elime ulaşacak, eğer gerekirse gelmeden adaptörünü alacağım.

Geçen gün forum tavsiyesi ile Samsung A26 aldım, bildiğiniz üzere cihazın kutusundan şarj adaptörü çıkmıyor. Eski Redmi Note 12 cihazımın 33W adaptörü mevcut Samsung A26 25W ile şarj oluyor 33W adaptör kullansam sorun olur mu? Samsung A26'nın şarj kablosunun iki ucuda Type-C, o kabloyu kullanamam bu adaptörde. Telefon bugün elime ulaşacak, eğer gerekirse gelmeden adaptörünü alacağım.

Samsung pd özelliklerini kullanmadığı için standart olarak 15W ile şarj ediyor olabilirsin en kötü yavaş şarj olur sorunun cevabı evet kullanılır.

Ben IPhone'da 90W Xiaomi şarj cihazı kullandım problem yaşamadım. Samsung'un tabletini de aynı şarj aletiyle kullanıyorum sorun yok şu an iki cihazda.

Ben IPhone'da 90W Xiaomi şarj cihazı kullandım problem yaşamadım. Samsung'un tabletini de aynı şarj aletiyle kullanıyorum sorun yok şu an iki cihazda.
Aynı şekilde bende iphone da spigen 45 w adaptör kullanıyorum spigen kablo ile bir sorun yaşamadım şuana kadar.

A73 kullanıyorum, Xiaomi adaptor ile şarj ediyorum hizli şarj oldugu yaziyor pil kisminda kendi orijinal adaptoru ile ayni hizdami emin degilim ama 1.5 saatte tam şarj oluyor.

Hocam bütçeniz yeterse bunu alın. En güzel yanı gayet ufak ve bir çok şarj protokolünü desteklemesi. Ayrıca mesela GAN yazan taraftaki girişte Samsung telefonunuz 25w süper hızlı şarj yaparken aynı anda diğer porttan da 20w şarj alabiliyorsunuz. Yani ilk porta takılan telefonunuzun şarj hızını hiç etkilemeden 2. porttan da başka bir cihazı hızlı veya normal şarj edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı