Xiaomi Air Dots temassızlık problemi

deRNier

Kilopat
Yaklaşık 2 ay seve seve kullandıktan sonra bir arkadaşımın “ ne güzel kulaklık “ dedikten 3-5 dk sonra kulaklığın sol trafında bir temassızlık oluştu. Elimle azcık uğraşınca ses geliyor ama gidiyor yine. Servise yollamak istiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum açıkcası. Ayrıca maalesef fatura elimde yok. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasinizin pamuk elleri cebine gitmesi lazim da neyse dur. Icini acip bir kontrol et diyecegim de arkadasin yaninda olmasin tamam mi? 😆
Bende anlamadım harbiden, ne güzel kulaklık keşke benim olsa repliğini yaptı kulaklığın son durumu bu
Servise göndermek için faturaya ihtiyacın yok. Garanti belgesi ile beraber orada yazan yere göndermen gerekiyor. Servisi telefon ile arayıp bilgi alabilirsin.
Hocam herhangi bir garanti belgesi bulamadı m kutuda, en azından türkiye için olanını bulamadım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı