Xiaomi Airdots alınır mı?

Alınabilir. Yürürken çok bir sıkıntısını görmedim ama yatarken ve bazı anlarda düştüğünü gördüm. Ses kalitesi 130TL için normal olduğunu düşünüyorum. Şarj konusunda da beni hiç üzmedi ama ben aşırı da kullanmadım.

2 adet aldım ben. İlkinden fiyat anlamında çok memnun oldum. Konuşma konusunda iyi değil ama müzik ve film için mükemmel. Yedek olsun diye ikinciyi de edindim. Sarj süresi de bu boy ve hafiflik için çok iyi.

Birkaç saat önce teslim aldım. Performansı beklediğimden daha iyi açıkçası. Lakin kulağa oturtma konusunda sorun yaşıyorum.

Hocam ikisini de kullandım. İkiside güzel ancak Haylou Airdots'a göre kulağa daha iyi oturdu. Yani kulaktan düşecek gibi bir dert yok. Ve de (burası kendi görüşüm) Airdots hem adıyla hem de yapısıyla AirPods'a benziyor. Dokunmatik alanın kocaman yuvarlağı estetikliğini bozuyor. Tabii bunlar kendi görüşlerim. Karar sizin sonuçta.

xiomi genel olarak güvenilir bir markadır.

neden alınmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…