O zaman bu bütçede üzmeyecektir. Ben Basic S modelini kullanıyorum, şuana kadar sorun çıkarmadı ve beklentimin çok üstünde çıktı. Bütçen yüksek olsa daha iyi alternatifler olurdu ama bu bütçede alınır.
En ucuz Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.939,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aynısını uzun süre kullandım şarjı iyi gidiyor ancak arada birbirleri ile bağlantı kurulamıyor. Bu sorun pembe ışık sorunu diye geçiyor sürekli iki kulaklığa da 10 saniye basılı tutup resetleyip kutusuna koyup tekrar çıkarmanız gerekiyor. Bir süre sonra can sıkıcı olabiliyor.
Aynısını uzun süre kullandım şarjı iyi gidiyor ancak arada birbirleri ile bağlantı kurulamıyor. Bu sorun Pembe ışık sorunu diye geçiyor sürekli iki kulaklığa da 10 saniye basılı tutup resetleyip kutusuna koyup tekrar çıkarmanız gerekiyor. Bir süre sonra can sıkıcı olabiliyor.
Ek olarak kalite bakımından cidden çok güzel bir ürün ancak çok ama çok fazla replika ürünü satılıyor buna çok dikkat edin airdotsların replika ve gerçeği arasında belirli farklar var size videosunu şöyle atabilirim;
En ucuz Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Haylou GT1 Plus TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.939,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yani çok olmuyor ancak uzun süredir kullanıyorum sanırım 2.5 yıl oldu. 1 haftada 3 4 kez oluyor videoyu sürekli izlemek zorunda kaldığım için indirmiştim