PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.480 Çözümler 15 14 Şubat 2020 #1 Xiaomi Airdots eşleştirme sorunu yaşıyorum internet de bulunan bilindik yöntemleri denedim. Bu sefer de resimde gördüğünüz olay başıma geldi. "L" tıklasam sol çalışıp sağ duruyor, "R" tıklasam sağ çalışıp sol çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2020
Xiaomi Airdots eşleştirme sorunu yaşıyorum internet de bulunan bilindik yöntemleri denedim. Bu sefer de resimde gördüğünüz olay başıma geldi. "L" tıklasam sol çalışıp sağ duruyor, "R" tıklasam sağ çalışıp sol çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor?
PasFacile Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 477 Çözümler 3 14 Şubat 2020 #2 Kulaklığı sıfırla önce, sonra kalibre et. Nasıl yapılacağı kullanma kılavuzunda yazıyor şuan hatırlamıyorum.
Kulaklığı sıfırla önce, sonra kalibre et. Nasıl yapılacağı kullanma kılavuzunda yazıyor şuan hatırlamıyorum.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.480 Çözümler 15 15 Şubat 2020 #3 Sorun çözüldü rasgele art arda reset attım kapatıp açtım kutuya soktum çıkardım bir şeyler yaptım düzeldi. Umarım tekrar yaşamam. PasFacile dedi: Kulaklığı sıfırla önce, sonra kalibre et. Nasıl yapılacağı kullanma kılavuzunda yazıyor şuan hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yine olmaya başladı bunun kesin çözümü yok mu? Son düzenleme: 15 Şubat 2020
Sorun çözüldü rasgele art arda reset attım kapatıp açtım kutuya soktum çıkardım bir şeyler yaptım düzeldi. Umarım tekrar yaşamam. PasFacile dedi: Kulaklığı sıfırla önce, sonra kalibre et. Nasıl yapılacağı kullanma kılavuzunda yazıyor şuan hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yine olmaya başladı bunun kesin çözümü yok mu?