Lear Mert Kilopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 456 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #1 Xiaomi Airdots ve uGreen USB Bluetooth 4.0 ile CS:GO'da rahat ses kasılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2019
D Death Ray Gaming (Egehan) Centipat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 15 Ekim 2019 #2 Sana şöyle söyleyeyim ses stereo gelir. Yani 7.1 ses alacağını sanmıyorum. Aynı zamanda ses çok yükselirse kulaklıkta ses cızırtıları kalıcı olarak başlıyabilir.
Sana şöyle söyleyeyim ses stereo gelir. Yani 7.1 ses alacağını sanmıyorum. Aynı zamanda ses çok yükselirse kulaklıkta ses cızırtıları kalıcı olarak başlıyabilir.
E EgeT Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 212 15 Ekim 2019 #3 Lear Mert dedi: Xiaomi Airdots ve uGreen USB Bluetooth 4.0 ile CS:GO'da rahat ses kasılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda ufak bir gecikme olduğu söyleniyor. Alışırsan ses kasabilirsin. Earbuds(stereo) ile dmg kadar çıktım. Ama tek sıkıntı yaşanan gecikme.
Lear Mert dedi: Xiaomi Airdots ve uGreen USB Bluetooth 4.0 ile CS:GO'da rahat ses kasılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda ufak bir gecikme olduğu söyleniyor. Alışırsan ses kasabilirsin. Earbuds(stereo) ile dmg kadar çıktım. Ama tek sıkıntı yaşanan gecikme.