Ürününün orijinaline sahip birisi olarak attığın resimlerle alakası bile yok. Çince yazılardan tut yapıştırılan etiketlere kadar çoğu şey farklı. Sadece şekil benzerliği var. Ayrıca kutunun içinde ortada duran turuncu bandı genellikle marka adı sansürlemede kullanılırlar ki dava açılmasın diye. Ürünün replika olduğuna %95 eminim.
Dava açsanız da sonuçlanacağını sanmam. Böyle satıcılar çok fazla. Bu tür ürünleri orijinal sitelerinden almaya gayret edin. Ürünü kulağınıza takmadıysanız iade edebilirsiniz.
IMEI/SN numarası da yanlış çıkıyorsa %100 replikadır zaten.
Bu kulaklıklarda çok fazla replika versiyonu var. Orijinal sitesi dışında bir yerden almanızı önermiyorum. IMEI/SN numarasını denediğiniz zaman hata alıyorsanız %100 replika bir ürüne sahipsinizdir. Geçmiş olsun.
@Juscesia Doğru kodu girdiğinizden eminseniz ürün %100 replika. Görsellerinden bile anlaşılıyor aslında ama garantiye almak için buradan da kontrol edelim dedim. Ürünü iade edebilirsiniz, tabii hijyen şartları gereği kulağınıza takmamanız gerekli.
@Juscesia Doğru kodu girdiğinizden eminseniz ürün %100 replika. Görsellerinden bile anlaşılıyor aslında ama garantiye almak için buradan da kontrol edelim dedim. Ürünü iade edebilirsiniz, tabii hijyen şartları gereği kulağınıza takmamanız gerekli.
Arkadaşlar bana yardımcı olan olmaya çalışan herkese çok çok teşekkür ederim. Ürün sahte çıktı 250₺ dolandırıldım. Ancak ikisini birbirine bağlayabildim ses kalitesi fena değil. Satıcıya orjinal olmadığını yazdım İhtilatcı garantilidir değişim olur para iadesi olmaz dedi. Yapacak bir şey yok siz de dolandırılmayın. Normalde 400-500₺ olan bir şeyi kimse 200₺'ye satmaz ben yaptım siz yapmayın. :d