Xiaomi Airdots sol kısımdan ses gelmiyor

can310odtu

Kilopat
Bugün elime geçen Xioami Airdots cihazımı bir dakika bile kullanamadım. Ne yaptıysam sol kulaklıktan ses gelmiyor forumda ve farklı yerlerdeki basılı tut vs. işlemlerini yaptım bir sonuç alamadım. Kulaklıkları elime aldığımda sol kulaklık hiç tepki vermiyor herhangi bir basışa. İkisi de kutuda iken sol kulaklık arada bir kırmızı sonra da beyaz yanıp sönüyor anlamadım ne problemi var?

1 saat şarj edip dener misiniz!

Denedim maalesef bir değişiklik yok. Kutuda iken bi ışıklar yanıp sönüyor ama kutudan çıkartınca sağ kulaklık açılıyor sol da hiç tık yok.
Bende de aynı problem sağ kulaklık için var çözümünü bulduysanız yardımcı olursanız sevinirim.

Denedim maalesef bir değişiklik yok. Kutuda iken bi ışıklar yanıp sönüyor ama kutudan çıkartınca sağ kulaklık açılıyor sol da hiç tık yok.
belki AirPods gibi ikisi eşleşmesi gereklidir kutusuna koyum şarj edip yeniden eşleyin.

Bende de aynı durum sağ kulaklık için geçerli, üstelik ben Çin'den tedarik ettim. Tartışma baslatmaktan başka nasıl bir yol haritası izlemem gerekiyor hiçbir fikrim yok ne yazık ki...

Bende de aynı durum sağ kulaklık için geçerli, üstelik ben Çin'den tedarik ettim. Tartışma baslatmaktan başka nasıl bir yol haritası izlemem gerekiyor hiçbir fikrim yok ne yazık ki...
Eğer Xiaomi'nin kendi satıcısından veya başka iyi bir satıcıdan aldıysan tartışma başlatmak işe yarayacaktır. AliExpress bu konuda gerçekten yardımcı oluyor.

Eğer Xiaomi'nin kendi satıcısından veya başka iyi bir satıcıdan aldıysan tartışma başlatmak işe yarayacaktır. AliExpress bu konuda gerçekten yardımcı oluyor.
Evet şu an için para iadesinde prosedür devam ediyor, bir dahaki sefere yurt içi tedarik de edebilirim

Arkadaş onun çözümü yok maalesef bana o kulaklığın sağ tarafını satabilir misin kutu falan değil sadece sağ tarafı lazım

Dostum sıkıntıyı çözebildin mi ? Ben bayadır kullanıyordum sıkıntısız şuan sol taraf kutuya koyduğumda şarj olmamaya başladı ve kutudan çıkardığımda da sağ tarafla eşleşmiyor. Ne yapmam gerek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…