Xiaomi Airdots TWS Alınır mı?

Bende var, şöyle deyim; kulağımdan düşer diye ilk baş korkmustum ama makta durması güzel düşmüyor. Ses olarak, tiz ve midler çok iyi fakat basslar o kadar iyi değil. Hani diyorsun keske az daha bass vursa diye. Orda bir eksiklik hissediyorsun. Başka sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.

Tek merak ettiğim; sokaktayken felan mikrofon kalitesi nasıl?

Rüzgar sıkıntı yaratmıyor ama kalabalık yerlerde sesler karışıyor. Karşıdaki kişi aynı ses seviyesinde duyuyor yakınındakileri.

Şarj'ı ne kadar gidiyor ?

Şarjı yani ben hiç bitirene kadar kullanmadım. Sporda takıyorum 2 saat sonra geri kutusuna. Genel dongum böyle belli bir süre veremem. Ama şarjı iyi gidiyor yani. Bu halde 1 hafta kullandim sarj etmeden.
Birde son olarak dizi film izlerken ses'de bir gecikme kayma falan oluyor mu ?

Müziğin kalitesinden anlamam. Tizmiş, basmış, midmiş falan ayırt edemem yani. Netliğine göre yorumlayabilirim sadece. Ses gayet de net, tertemiz. Kulakta duruşu rahat, silikonlar da var zaten. Tek problemim mikrofon. 1 ay falan olmuştur alalı, mikrofon hariç bir sıkıntım yok. Oyun oynamıyorum gecikmesini bilmem ama video izlerken veya müzik dinlerken hiçbir gecikme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…