Xiaomi Airdots vs Airdots Pro

• Konuyu başlatan ZentaX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4.722

ZentaX

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Bluetooth kulaklık almak istiyorum iPhone kullanıcısıyım ancak AirPods alamayacağım kadar pahalı şu an. Huawei Freebuds hoşuma gitti ancak onun da fiyatı yüksek. Xiaomi Airdots düşünüyorum ancak Pro ile ne farkları var? Sürekli müzik dinleyen birisi değilim bazen müzik dinlerim bazen oyun oynar, film izlerim. Hangisini almalıyım?
200 lira fazla vermeye değer mi? Açıkçası tasarım olarak Pro daha çok hoşuma gidiyor.

Arkadaşlar Bluetooth kulaklık almak istiyorum iPhone kullanıcısıyım ancak AirPods alamayacağım kadar pahalı şu an. Huawei Freebuds hoşuma gitti ancak onun da fiyatı yüksek. Xiaomi Airdots düşünüyorum ancak Pro ile ne farkları var? Sürekli müzik dinleyen birisi değilim bazen müzik dinlerim bazen oyun oynar, film izlerim. Hangisini almalıyım?
200 lira fazla vermeye değer mi? Açıkçası tasarım olarak Pro daha çok hoşuma gidiyor.

Telefon görüşmesi yapicaksan kesinlikle Pro. Arada çok fark var. Stok modelinde dışarıdan çok ses alıyor. Ha ama dersinki çok telefon görüşmesi yapmam, ona göre değerlendiririz.

Telefon görüşmesi yapicaksan kesinlikle Pro. Arada çok fark var. Stok modelinde dışarıdan çok ses alıyor. Ha ama dersinki çok telefon görüşmesi yapmam, ona göre değerlendiririz.

Görüşmemi genelde telefondan yapıyorum hani kulaklığı takayım öyle konuşayım gibi bir hevesim yok yalnızca kulaklık takılı olduğunda arayan olursa konuşurum.

Film veya video izlerken sesin sonradan gelmesi gibi sorunlar olmaz değil mi?

Airdots kullanıyorum, böyle bir sorun hiç olmadı, şarj ömrü, ses kalitesi ve seviyesi, kullanım rahatlığı gayet iyi tek sorun yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi konuşma sırasında karşıya ses çok iyi gitmiyor. Eğer bu da senin için sorun değilse kesinlikle tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı