Ses kalitesi anlamında en iyisi Plus modelidir. XR ise Plus modelinin geliştirilmiş versiyonu. Çipsetleri aynı, şarj durumunu gösteren bar var ayriyeten.
Haylou GT1 XR modelini aldım.
Normal şartlarda trendyoldan bu tür ürünleri almam sahte olma riski yüksek oluyor.
Hepsiburada iade falan konusunda da daha hassas olduğu için ordan alacaktım sonra aynı satıcının sattığını görünce ve burda 30 TL'lik bir fiyat farkı görünce
şu linkten aldım.
Ürün henüz kargoya verilmedi bu sabah verilir diye düşünüyorum geldiği zaman ürün hakkındaki yorumumu belirtirim
Haylou GT1 XR modelini aldım.
Elime ulaştı test ettim denedim.
Özet olarak başlangıç seviyesi bir TWS kulaklık alacaksınız bunu alın.
Ses seviyesi gayet yeterli daha fazlası bence zarar (kendi görüşüm)
Hissiyatı güzel bir premium havası yaratıyor.
Kutusu küçük cebe rahatlıkla sığıyor hatta plus modelini alıp çakmak cebine bile koyabilirsiniz.
XR modeli plus'ın kulaklığı ile pro'nun kutusunun birleşiminden oluşmuştur.
Plus kulaklık ta
aptx özelliği olup Qualcomm işlemcili bir telefonunuz varsa kessinlikle öneririm çok güzel bağlantı sağlıyor ses kalitesi çok daha iyi oluyor ve pil konusunda da başarılı.
Ayrıca bilgisayarda da rahat rahat kulanabilirsiniz gerçekten kendini hissettirmiyor rahat hafif ve kulaktan düşmeyen bir yapıya sahip
Airdots'a göre ses kalitesi daha yüksek olduğunu bizzat deneyerek gördüm.
Bir tık daha pahalı bu ondan ama değer yani airdots ta tak tak yapıp kulağınızı harap edeceğinize
bunda tap tap yapıp dokunmatiğin yararlarından faydalanıyorsunuz.
Biraz kullandıktan sonra alışıyorsunuz ve şuan dokunmatiği gayet iyi çalışıyor ilerde ne olur bilmem
İlerde uzun kulanım testini paylaşmayı düşünüyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir sorusu olanlar konu altına veya özelden yazabilirler.