Xiaomi Airdots vs QCY T13

dex000

Hectopat
Daha fazla  
İki kulaklık arasında kaldım. Xiaomi Airdots veya QCY T13 alacağım. Hangisini alayım ses kalitesi anlamında hangisi daha iyi?

İki kulaklık arasında kaldım. Xiaomi Airdots veya QCY T13 alacağım. Hangisini alayım ses kalitesi anlamında hangisi daha iyi?
Airdotsu bilmiyorum ama ben t13 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin. Alalı 1 ay olacak.

QCY T5 kullanıyorum. Zamanında bende alacaktım fakat vazgeçtim .Airdots alınmaz. QCY T13 daha iyidir. Oyun modu olsun mikrofon olsun.

QCY T5 kullanıyorum. Zamanında bende alacaktım fakat vazgeçtim .Airdots alınmaz. QCY T13 daha iyidir. Oyun modu olsun mikrofon olsun.
Katılıyorum bende t13 var mikrofonu inanılmaz iyi.

Airdotsu bilmiyorum ama ben t13 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin. Alalı 1 ay olacak.
Ha bir de Xiaomi çakmaları çok oluyor airdotsa karar verirsen dikkat et.

Katılıyorum bende T13 var mikrofonu inanılmaz iyi.

QCY iyidir hocam. Bende Discord'a olsun telefonda olsun QCY T5 ile konuşuyorum. Sesimin iyi ve mikrofon seviyesinin iyi olduğunu söylüyorlar. QCY T13'te öyledir.

QCY iyidir hocam. Bende Discord'a olsun telefonda olsun QCY T5 ile konuşuyorum. Sesimin iyi ve mikrofon seviyesinin iyi olduğunu söylüyorlar. QCY T13'te öyledir.
Sadece 3-4 günde bir 2-3 saniyelik kopma oluyor geri hemen bağlanıyor. Tek eksi verebileceğim yer burası o da inanılmaz büyük bir eksi değil dediğim gibi 2-3 saniye içinde kesilip bağlanıyor sürekli de olmuyor bu. Bir de ilk aldığımda dipses sorunu vardı birazcık. Kullana kullana gitti ya da ben alıştım

Ben öyle sorunla karşılaşmadım hocam ama nazarlık olsun sonuçta sorun denemez ona ufak bir şey o kadar da olsun

Ben öyle sorunla karşılaşmadım hocam ama nazarlık olsun sonuçta sorun denemez ona ufak bir şey o kadar da olsun
Aynen işte bir şey olmaz ondan. İyi ki almışım diyorum her seferinde. Siz hiç ürünü garantiye gönderdiniz mi nasıl ilgileniyorlar mı?

Aynen işte bir şey olmaz ondan. İyi ki almışım diyorum her seferinde. Siz hiç ürünü garantiye gönderdiniz mi nasıl ilgileniyorlar mı?

Hocam söyle ben 1 kere gonderdim şarj olmuyor diye ilgileniyorlar fakat benim kulaklıkta bir sıkıntı yokmuş ben şarj kablosunu çok ittirmiyordum boşu boşuna gönderdik bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım şükür

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız merak ediyordum bir sorun çıkarsa iyi ilgilenirler mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…