Xiaomi Airdots'um sahte mi?

Emre ERY

Kilopat
Arkadaşlar, bugün Hepsiburada adlı siteden Xiaomi Airdots satın aldım ve şans eseri YouTube üzeriden dolaşırken Airdots sahte mi diye bir video gördüm. Videoyu izledim ekteki fotoğrafta seri numarası yazması gerekiyormuş fakat benim site üzerinden satın aldığım Airdots'da yazmıyor. Bende açıkçası bu satın aldığım ürünün sağlıklı olup olmadığını sormak istiyorum. Sadece seri numarasına bakıp sahte olduğu anlaşılır mı veya sahte ise sağılığıma zarar veririr mi eğer sahte ise gerekçemi sunup iade edebilir miyim?

20191211172300-1576956855.jpg

Arkadaşlar, bugün Hepsiburada adlı siteden Xiaomi Airdots satın aldım ve şans eseri YouTube üzeriden dolaşırken Airdots sahte mi diye bir video gördüm. Videoyu izledim ekteki fotoğrafta seri numarası yazması gerekiyormuş fakat benim site üzerinden satın aldığım Airdots'da yazmıyor. Bende açıkçası bu satın aldığım ürünün sağlıklı olup olmadığını sormak istiyorum. Sadece seri numarasına bakıp sahte olduğu anlaşılır mı veya sahte ise sağılığıma zarar veririr mi eğer sahte ise gerekçemi sunup iade edebilir miyim?

Eki Görüntüle 781719
düz airdots mu S modeli mi ?

Ben bu linkten aldım, orjinaldi. Sizin link orjinal olmayabilir.

Eki Görüntüle 781719
kutusundan kaç adet kağıt çıktı ?(genelde çakmalarda 1 adet çıkar )
bende S modelini kullanıyorum bende yazmıyor orada yazı ama orjinal kulaklık

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodanda bakmanızı öneririm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı