Xiaomi ALOT AC2350 giriş yeri var mı?

venfegul3454

Kilopat
Yer
S
Daha fazla  
Arkadaşlar bu routeri superonline internetim için sipariş ettim. Huawei modem leş gibi kesintiler oluyor, çekmiyor. Superonline fiber şifrem ve kullanıcı adım elimde. Xiaomi alotta giriş yeri var mı? Tam anlamadığım için soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet var. Direk modem olarak veya Router olarak da kullanabilirsiniz. En soldaki port Wan portuna takın.

Evet var. Direk modem olarak veya Router olarak da kullanabilirsiniz. En soldaki port Wan portuna takın.
Tesekkur ederim. Huawei modem yuzunden telefonuma ek paket ek paket 383TL fatura gelmis. Mahvetti beni. Dizi film cok izlerim yemek yerken. Perisan etti beni ya tekrardan tesekkurler

Tesekkur ederim. Huawei modem yuzunden telefonuma ek paket ek paket 383TL fatura gelmis. Mahvetti beni. Dizi film cok izlerim yemek yerken. Perisan etti beni ya tekrardan tesekkurler
Önemli değil. Kurulumda yardım gerekirse tekrardan konu açmanız veya buraya etiketlemeniz yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…