Xiaomi AX3000t router alınır mı?

Adramias

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu an VDSL altyapısı kullanıyorum. Mevcut modemim kullanmış olduğum interneti az bir kayıp ile veriyor. Fakat Wi-Fi yönünde biraz zayıf, oyunlarda da internet kullananlar olduğu zaman biraz gecikme oluyor (modemimde QoS ayarı mevcut değil). İleride fiber geldiğinde kullanabileceğim bir router bakıyorum Xiaomi Routerler'i OpenWrt yazılımı kurulabildiği için düşünüyorum.

Not: Mercusys MR90X routeri gördüm forumlarda fakat bütçem maksimum 2.000₺.

İnternet hızınız kaç? 500-1000 kullanmıyorsanız 3000T rahatlıkla alınabilecek bir model.
Ekleme: Şu an VDSL'seniz bu router sorun çıkarmaz ama fiber geldiğinde 500 ve üstü hızlarda Bufferbloata uğramamak için MR90X şart.

Şuan 75mbps

OpenWRT yazılımı kursam yine verim alamaz mıyım 500mbps üzerinde ?

Şu an 75Mbps.

OpenWrt yazılımı kursam yine verim alamaz mıyım 500Mbps üzerinde?

SQM ile kullanmayı düşünüyorsan 350 Mbps'e kadar kullanabilirsin ben TD 9970 V3 modemimi köprü moduna alıp Xiaomi AX3000t ile OpenWrt kurulu bir şekilde kullanıyorum eğer 1 Gbps bağlantın yoksa bu cihaz fazlasıyla yeterli ve evin ortasına koyarsan 150 m² ye kadar çekim alanı sunuyor.

Yani çoğu kullanıcı zaten düzgün bir performans için OpenWRT yazılımı gerekli diyor. Fakat kurulumu nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Yani çoğu kullanıcı zaten düzgün bir performans için OpenWrt yazılımı gerekli diyor. Fakat kurulumu nasıl yapacağımı bilmiyorum.

O kolay ben sana anlatırım ama cihazı aldığında kurulum yaparken sakın güncelleme ve oto güncellemeyi açma çünkü her Firmware sürümüne OpenWrt yüklenmiyor.

O kolay ben sana anlatırım ama cihazı aldığında kurulum yaparken sakın güncelleme ve oto güncellemeyi açma çünkü her Firmware sürümüne OpenWrt yüklenmiyor.
Tamam siparişi verdim ürün geldiği zaman size ulaşmaya çalışırım. Teşekkür ederim

@NYTMARE hocam size nasıl ulaşabilirim? AX3000T router aldım kablonet docsis altyapısı kullanıyorum 100/20. Openwrt kurdum ama arayüze erişemiyorum ne yapmam lazım? Kablonetin bana sağladığı modem H&D NE1611C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…