Xiaomi AX3000t router alınır mı?

Sizin anlattığınız gibi br-lan edit dedim IPv4 192.168.1.1 standartı 192.168.2.1 yaptım save ardından save and apply dedim bu hatayı verdi

Dosya Ekleri

• IMG_3334.jpeg
    313,8 KB · Görüntüleme: 18
Sizin anlattığınız gibi br-lan edit dedim IPv4 192.168.1.1 standartı 192.168.2.1 yaptım save ardından save and apply dedim bu hatayı verdi
İp adresi değiştiği için eski ip adresini algılayamıyor ondan dolayı bu hatayı görüyorsun kırmızıya tıkla ve 192.168.2.1 adresinden arayüze girmeyi dene.

IP adresi değiştiği için eski IP adresini algılayamıyor ondan dolayı bu hatayı görüyorsun kırmızıya tıkla ve 192.168.2.1 adresinden arayüze girmeyi dene.

Tamamdır sağ olun hocam 192.168.2.1 adresinden giriş yaptım Wi-Fi ayarlarını da yaptım başka yapmam gereken bir şey var mı?

Tamamdır sağ olun hocam 192.168.2.1 adresinden giriş yaptım Wi-Fi ayarlarını da yaptım başka yapmam gereken bir şey var mı?

Modemini nasıl köprü moduna alabileceğine bak ve internet kullanıcı adı ve şifreni routera interface>wan kısmından WAN'ı editle ve PPPoE olarak ayarla sonra da altındaki device kısmından switch port WAN olarak ayarla PAP/CHAP kısımlarına da ilk başta kullanıcı adını sonrakine de şifreni gir ve kaydet sonra da kaydet ve uygula deyip işlemi bitir böylece modem tamamen bir kabloya dönüşüyor router ise interneti yönetip dağıtıyor.

Hocam modemim Huawei hg658 V2 köprü modunu bulamadım ayarlarında yok

Hocam modemim Huawei HG658 V2 köprü modunu bulamadım ayarlarında yok.

Sendeki modemde bu videodaki gibi başlangıç sihirbazı var mı eğer yoksa cihazı arkasındaki delikten resetleyip başlangıç sihirbazı gelecek mi diye dener misin tabii resetlemeyi yaparsan internet kullanıcı adın ve şifren modemden silinecek o yüzden bu işlemi yapmadan önce onları bir yere kaydet eğer olmazsa modeme geri girersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende bu şekilde girilmiyor bu 658C modeli düz 658 değil. Yönlendirme kuralları BR0 arayüzü var. Ardından DHCP sunucusunu kapattım. Lan ayarlarında 192.168.1.1 olan IP adresine dokunmadım Xiaomi'nin IP adresi 192.168.2.1 olduğu için ardından modemimden gelen kabloyu routerın WAN girişine taktım. Routerin lan girişinden bilgisayarıma bir kablo bağladım dediğiniz gibi ayarları yapıp OpenWrt arayüzünden internet kullanıcı adı ve şifremi WAN bölümüne girdim fakat internet vermedi.

Dosya Ekleri

• IMG_3335.png
    430,8 KB · Görüntüleme: 21

Hocam DHCP'yi aç ve BR0 arayüzünü aktif ve sürümü her ikisi olarak kaydedip öyle dene.

Hocam DHCP'yi aç ve BR0 arayüzünü aktif ve sürümü her ikisi olarak kaydedip öyle dene.
Tamamdır hocam yarın bakıcam şuan biraz geç oldu takıldığım yer olursa yine size geri dönüş sağlarım. Bu arada OpenWrt kurulumu çok basitmiş diğer videolarda devamlı cmd üzerinden kod giriyorlardı sizin yönetiminizle hemen halloldu. Sağolun

@NYTMARE hocam köprü moduna aldım internet kullanıcı adımı ve şifremi de girdim fakat wifi ve kablolu bağlantı yavaş internet siteleri yavaş açılıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…