Xiaomi AX3000T ve OpenWrt kurulumu nasıldır?

Özcanerden

Femtopat
Daha fazla  
Xiaomi AX3000T router aldım. Kurulumunu ve OpenWrt'yi nasıl kuracağımı bilmiyorum, yardım eder misiniz?

Ayarlarda olması lazım elle güncelleme kurma buraya ayarlar menüsünün ekran görüntüsünü atar mısın?

Buldum şu anda güncelleniyor fakat router WAN portundan modeme bağlı sonraki aşama olarak WAN portundan PC'ye bağla demişsin routerin modem bağlantısını kesecek miyim?

Buldum şu anda güncelleniyor fakat router WAN portundan modeme bağlı sonraki aşama olarak WAN portundan PC'ye bağla demişsin routerin modem bağlantısını kesecek miyim?

Evet keseceksin o yüzden yazıdaki dosyaları indir ondan sonra bağlantıyı kes ve o yazıyı takip et.

2-7 yaptım open wrt kuruldu bence ama sonraki adımı anlamadım WAN portundan çıkar lan portuna tak dediğin yeri anlamadım routerden çıkartıp PC ile modememi takacağım kimle kimi bağlayacağımı söyler misiniz şu anda OpenWrt kurulumunu yaptım router WAN'dan PC'ye bağlı nereyi çekip nereye takacağım.

WAN portuna bağlı olan kabloyu bir yanındaki lan portlarından birine takacaksın PC'den kabloyu çıkartmana şu an gerek yok en son bütün işlem bittiğinde yazıdaki bütün adımlar tamamlandığında modemin lan portundan routerın WAN portuna routerın içinden çıkan kablo ile birbirine bağla ve PC'yi de routerın lan portundan birine tak bu kadar.

Flash imageye dosyayı yükleyince bu iki seçenek çıktı hangisini seçip devama tıklayacağım görsellerin biri İngilizce biri Türkçe Google otomatik çeviri ikisi de aynı görsel.

Ya.

2 seçenekte tiksiz bir şekilde mavi olana basıcaksın.

Yapamıyorum ikisini de tiksiz yapıp devam et dedim sonrası gelmedi hiçbir arayüze giremiyorum 182.168.1.1 deniyorum bu siteye ulaşılamıyor diyor 31.1 deniyorum aynı 1.2 deniyorum aynı routerede bağlanamıyorum mi Home uygulamasında router devre dışı diyor her şeyi sıfırlayıp tekrar kurulum yapayım diyorum reset tuşuna basılı tutuyorum turuncu ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor bekliyorum bekliyorum sonra bırakıyorum ama resetlenmiyor bırakınca 5 saniye sonra tekrar maviye dönüyor ışık.

Modeme kablo ya da Wi-Fi ile bağlı mısın bağlı isen bağlantıyı kes sadece router ile PC'yi kablo ile bağla öyle dene IP çakışmasından dolayı öyle oluyor modemin IP'si ile router IP'si çakıştığı için o adrese giriş yapamıyorsun.

Bağlıydım bağlantıyı kestim deniyorum ama gene olmuyor şu an hiçbir yerden bağlı değilim.

Win ağ teşhislerini çalıştırıp sorun düzelt dediğim zaman Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil uyarısı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…