tunahan demir 37 Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #11 KEROXEA dedi: Konum hizmetleri açık mı? Bilekliğin şarjı kaç? Saatin sistem güncellemeleri tam mı? Genişletmek için tıkla... konum hizmetleri açık saatin sarjı %96 saatin sistem güncellemesi daha geçen hafta oldu son sürüm.
KEROXEA dedi: Konum hizmetleri açık mı? Bilekliğin şarjı kaç? Saatin sistem güncellemeleri tam mı? Genişletmek için tıkla... konum hizmetleri açık saatin sarjı %96 saatin sistem güncellemesi daha geçen hafta oldu son sürüm.
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 22 Nisan 2024 #12 tunahan demir 37 dedi: konum hizmetleri açık saatin sarjı %96 saatin sistem güncellemesi daha geçen hafta oldu son sürüm. Genişletmek için tıkla... Saati sıfırlayın, uygulamadan saati unutup tekrar eşleştirin.
tunahan demir 37 dedi: konum hizmetleri açık saatin sarjı %96 saatin sistem güncellemesi daha geçen hafta oldu son sürüm. Genişletmek için tıkla... Saati sıfırlayın, uygulamadan saati unutup tekrar eşleştirin.
tunahan demir 37 Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #13 KEROXEA dedi: Konum hizmetleri açık mı? Bilekliğin şarjı kaç? Saatin sistem güncellemeleri tam mı? Genişletmek için tıkla... Konum hizmetleri açık Bilekliğin şarjı %96 Saatin sistem güncellemesi tam
KEROXEA dedi: Konum hizmetleri açık mı? Bilekliğin şarjı kaç? Saatin sistem güncellemeleri tam mı? Genişletmek için tıkla... Konum hizmetleri açık Bilekliğin şarjı %96 Saatin sistem güncellemesi tam
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 22 Nisan 2024 #14 KEROXEA dedi: Saati sıfırlayın, uygulamadan saati unutup tekrar eşleştirin. Genişletmek için tıkla... Bunu yapın.
KEROXEA dedi: Saati sıfırlayın, uygulamadan saati unutup tekrar eşleştirin. Genişletmek için tıkla... Bunu yapın.
tunahan demir 37 Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #15 KEROXEA dedi: Bunu yapın. Genişletmek için tıkla... bi ara öyle yapı yordum ama ertesi gün yine bozuluyor
KEROXEA dedi: Bunu yapın. Genişletmek için tıkla... bi ara öyle yapı yordum ama ertesi gün yine bozuluyor
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 22 Nisan 2024 #16 tunahan demir 37 dedi: bi ara öyle yapı yordum ama ertesi gün yine bozuluyor Genişletmek için tıkla... İade edin veya değişim talep edin uğraşmayın.
tunahan demir 37 dedi: bi ara öyle yapı yordum ama ertesi gün yine bozuluyor Genişletmek için tıkla... İade edin veya değişim talep edin uğraşmayın.
tunahan demir 37 Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #17 KEROXEA dedi: İade edin veya değişim talep edin uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkür ederim gecenin bu saatin de benim re uğraştın
KEROXEA dedi: İade edin veya değişim talep edin uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkür ederim gecenin bu saatin de benim re uğraştın
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 22 Nisan 2024 #18 tunahan demir 37 dedi: tamam teşekkür ederim gecenin bu saatin de benim re uğraştın Genişletmek için tıkla... Olur mu öyle şey görevimiz
tunahan demir 37 dedi: tamam teşekkür ederim gecenin bu saatin de benim re uğraştın Genişletmek için tıkla... Olur mu öyle şey görevimiz