Çözüldü Xiaomi bilgisayarsız ROM nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

a.s.a.p rocky

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da olduğu gibi yapılabilir mi? Yapılırsa nasıl yapılır?

Çözüm

Tabii işi bilmeyen biri yapmaya çalışırsa sorun çıkabilir işi bilene bırakmak lazım MTK sıkıntılı.

Ne diyosun dostum? Yanlış modele bakıyosun herhalde

Evet maalesef yanlışlık olmuş bende incelemeden yorum yaptım arkadaşlar MTK deyince öyle zannettim bende
İşlemci Snapdragon olduğunu keşke uyarsaydınız ustam. Telefon yeni olduğu için böyle sorunlar olabiliyor üstelik HyperOS gelince yine yazılım konusunda sorunlar yaşandı benden size tavsiye cihazı satıp Samsung alın Custom ROM kurun illa ROM kurmak istiyorsanız ya da MIUI sürümüne sahip bir Xiaomi alın yine Custom ROM kurun Snapdragon işlemcili olmasına dikkat edin.

Bu konuda maalesef yardımcı olamayız Redmi Note 13 4G yeni bir cihaz olduğu için şu an resmi çok fazla ROM yok.
anladım
benim telefonun işlemcisi snapdragon hocam nasıl mediatek oluyor onu anlamadım

anladım

benim telefonun işlemcisi snapdragon hocam nasıl mediatek oluyor onu anlamadım
Cihazın Redmi Note 13 4G, 5G değil. 4G modelinde Mediatek Helio G99 varken 5G modelinde Snapdragon 7s Gen 2 var. Senin telefonunda Snapdragon yok.

Cihazın Redmi Note 13 4G, 5G değil. 4G modelinde Mediatek Helio G99 varken 5G modelinde Snapdragon 7s Gen 2 var. Senin telefonunda Snapdragon yok.
Ne diyosun dostum? yanlış modele bakıyosun herhalde

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-23-19-07-36-355_com.android.settings-edit.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 26

Tabii işi bilmeyen biri yapmaya çalışırsa sorun çıkabilir işi bilene bırakmak lazım MTK sıkıntılı.

Ne diyosun dostum? Yanlış modele bakıyosun herhalde

Evet maalesef yanlışlık olmuş bende incelemeden yorum yaptım arkadaşlar MTK deyince öyle zannettim bende
İşlemci Snapdragon olduğunu keşke uyarsaydınız ustam. Telefon yeni olduğu için böyle sorunlar olabiliyor üstelik HyperOS gelince yine yazılım konusunda sorunlar yaşandı benden size tavsiye cihazı satıp Samsung alın Custom ROM kurun illa ROM kurmak istiyorsanız ya da MIUI sürümüne sahip bir Xiaomi alın yine Custom ROM kurun Snapdragon işlemcili olmasına dikkat edin.

Bu konuda maalesef yardımcı olamayız Redmi Note 13 4G yeni bir cihaz olduğu için şu an resmi çok fazla ROM yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Asıl sen ne diyorsun dostum Redmi Note 13 Pro demiştin.

Redmi Note 13 Pro 4G Modelinde Mediatek Helio G99 var.
Redmi Note 13 Pro 5G Modelinde Snapdragon 7s gen 2 var.
Redmi Note 13 Pro Plus 5G Modelinde Mediatek Dimensity 7200 var.

Bu cihazın Snapdragon 685 modeli YOK. Yanlış cihaz söylüyorsun.

Sorun bendeymiş hocam kusura bakmayın. HyperOS 2 Port bakın isterseniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…