Xiaomi bootloader kilidi açılırken "this device is not activated" hatası

Hocam sorunu çözebildiniz mi?
Yok hocam maalesef. Dediğim gibi şuan uğraşamıyorum yazın tekrardan deneyeceğim. Yukarda da belirttiğim gibi bekleyip denemekten başka yapacak bir şey yok gibi duruyor.

Yok hocam maalesef. Dediğim gibi şuan uğraşamıyorum yazın tekrardan deneyeceğim. Yukarda da belirttiğim gibi bekleyip denemekten başka yapacak bir şey yok gibi duruyor.
bi gelişme var mı bende de note 13 pro 4g var. "emerald" aynı hata

Geçen yine denedim ve aynı hata. Artık ümidi kestim gibi. Adam akıllı bir çözüm oluncaya kadar uğraşmayacağım. Şuanda tek bir çözüm sayılabilecek bir seçenek var. O da Xiaomi'ye e-posta atıp cevap beklemek. Öyle çözenler olmuş sanırsam.

Bu linkten şimdi fotoğraftaki gibi yazdım hocam. Belki yardımcı olurlar. Ayrıca açılmadığına dair hata fotoğrafını da ekledim. Siz de deneyebilirsiniz isterseniz. Bana dönüş yaparlarsa buraya yazacağım.

Son düzenleme:
sonuç geldi mi bi de cihaz direnç ile mi kayıt olmuştu?

sonuç geldi mi bi de cihaz direnç ile mi kayıt olmuştu?
Hiç cevap almadım. Bir de cihaz normal kayıtlı hocam. Sadece garantide anakart değişmişti.

Hiç cevap almadım. Bir de cihaz normal kayıtlı hocam. Sadece garantide anakart değişmişti.

Xiaomi iyice bootloader konusunda sıkıntı çıkarmaya başladı, 2023 sonundan bu yana birçok kişide bu hata oluyormuş benim anakart falan değişmedi sadece anakart üzerinde direnç işlemi yapıldı IMEI için. Anakart değiştiğinde ve IMEI değiştirilen cihazlarda bu sıkıntı olduğu söyleniyor. Bugün inşallah ücretli işlem yaptıracağım bakalım sonuç ne olacak.

Umarım çözülür. Bir de ücretli işlem nasıl oluyor hocam ,biliyorsanız bilgilendirir misiniz? Merak ettim.

Umarım çözülür. Bir de ücretli işlem nasıl oluyor hocam, biliyorsanız bilgilendirir misiniz? Merak ettim.

Dft Pro Tools aracı ile açılıyor eski cihazlar ancak bu cihaz yeni olduğu için daha yeni bu Tools aracına eklenmiş. Geçen haftalarda güncelleme yayınlamışlardi IMEI atma bl kilidi açma ROM yükleme gibi her işlemi yapabildiğiniz bir ücretli tool. Ancak cihaz tool a yeni eklendiği için bl kilitliyse işlem yapamıyorsun yani bu tool ile de bl kilidi açılamıyor. Sadece server yani yetkili hesap dedikleri, yetkili Xiaomi çalışani tarafından kaldırılabiliyor şu anda. Onu da paraya dökmüş herkes.

Anladım. Yani parayla açtırıyorlar :d. Ücretleri çok pahalı değilse ve gerçekten işe yarıyorsa belki alınabilir gibi çünkü başka türlü olmuyot gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…