Xiaomi Buds 4 Active veya 4 Lite bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Telefonum ve tabletim Xiaomi olduğu için kulaklık da aynı marka olmalı. Sizce müzik dinlemek ve video izlemek için hangisi daha iyidir? Başka önerebileceğiniz Xiaomi marka kulaklık da olabilir tabii.
Earphones 2 Basic kullanmıştım daha önce, her şeyi çok güzel ancak biraz kaba duruyor. Şu anda 4 Lite kullanıyorum, bu da güzel ancak sesi daha yüksek olabilirdi.
Xiaomi Buds 4 active veya 4 Lite bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Telefonum ve tabletim Xiaomi olduğu için kulaklık da aynı marka olmalı. Sizce müzik dinlemek ve video izlemek için hangisi daha iyidir? Başka önerebileceğiniz Xiaomi marka kulaklık da olabilir tabii.
4 Lite modelini bu çarşamba günü teslim aldım. Dün iade talebi oluşturdum. Beğenmediğim özellikleri kulakta sağlam durmuyor. En yüksek ses seviyesinde sesi tatmin edici değil. Ses kalitesi düşük. Bırakın dışarıda telefon görüşmeyi evde kapalı ve sessiz ortamda dahi sesi iyi iletmiyor ve çok boğuk iletiyor. Sadece müzik dinlerim uygun fiyata bir kulaklık alayım derseniz belki o zaman tercih edilir.