Xiaomi Buds 5 alınır mı?

Cihangir Evren

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda yurt dışı Xiaomi 15 alacağım küçük, kompakt olmasından dolayı tercih ediyorum zaten kamerası da gayet güzel. Xiaomi ekosistemi kurmak istediğim için Xiaomi Buds 5 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? (5000 bütçem var.) Bu arada Redmi Buds 5 değil Xiaomi Buds 5.

Arkadaşlar yakın zamanda yurt dışı Xiaomi 15 alacağım küçük, kompakt olmasından dolayı tercih ediyorum zaten kamerası da gayet güzel. Xiaomi ekosistemi kurmak istediğim için Xiaomi Buds 5 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? (5000 bütçem var.) Bu arada Redmi Buds 5 değil Xiaomi Buds 5.
Silikonsuz seviyorsanız tercih edilebilir hocam. Ama silikonlu olsun isterseniz yurtdışından Xiaomi Buds 4 Pro(redmi olmayan) alabilirsiniz. İkiside gayet güzel kulaklıklar.

@Horoz Hazretleri Hocam Buds 5 de herhalde Qualcomm ile bir ses şeyi mi neyi varmış. Performans olarak hangisi daha iyi mikrofon ses yalıtımı falan
Düz modelde de var qualcomm ses. Bence 4 Pro daha şık duruyor. Nedense bence xiaomi buds 5in tasarımı çocuk kulaklığı gibi duruyor bence. Ama kötü değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı