Xiaomi Buds 5 vs Redmi Buds 6 Pro

BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Buds 5 demek istediğim Xiaomi Buds 5, Redmi olan değil. İkisi de internette aynı fiyatta. Benim için önemli olan faktörler.
-Konfor
-Fiyat (hemen hemen aynı)
-Ses engelleme (harbili önemli)
-Batarya/Müzik oynatma süresi.
Xiaomi Buds 5'te bulamadım kaç dB ses engelleme var, Redmi Buds 6 Pro'da 55dB'miş. 10-15 gün içerisinde alacağım, acil yardım lazım.

Selam, Xiaomi Buds 5 ile Redmi Buds 6 Pro arasında konfor ve fiyat hemen hemen aynı, ama ses engelleme çok önemliyse Redmi Buds 6 Pro’nun 55dB ANC’si var, Xiaomi Buds 5’te net bir bilgi yok, ayrıca batarya ve müzik süresi de Redmi biraz daha iyi, eğer aktif gürültü engelleme senin için öncelikse Redmi Buds 6 Pro’yu almanı öneririm.

Selam, Xiaomi Buds 5 ile Redmi Buds 6 Pro arasında konfor ve fiyat hemen hemen aynı, ama ses engelleme çok önemliyse Redmi Buds 6 Pro’nun 55dB ANC’si var, Xiaomi Buds 5’te net bir bilgi yok, ayrıca batarya ve müzik süresi de Redmi biraz daha iyi, eğer aktif gürültü engelleme senin için öncelikse Redmi Buds 6 Pro’yu almanı öneririm.
Tamam hocam ben Buds 6 Pro alırım. Çünkü ANC benim için önemli uçakla falan da seyahat edeceğim bu yaz. Xiaomi 14T Pro + Band 9 Pro kombosu eklerim.

Arkadaşlar selam. Buds 5 demek istediğim Xiaomi Buds 5, Redmi olan değil. İkisi de internette aynı fiyatta. Benim için önemli olan faktörler.
-Konfor
-Fiyat (hemen hemen aynı)
-Ses engelleme (harbili önemli)
-Batarya/Müzik oynatma süresi.
Xiaomi Buds 5'te bulamadım kaç dB ses engelleme var, Redmi Buds 6 Pro'da 55dB'miş. 10-15 gün içerisinde alacağım, acil yardım lazım.
Xiaomi buds hakkında bir şey diyemem fakat redmi buds 3'ümü 4 yılı aşkın süredir sorunsuz kullanıyorum. Ses kalitesi ile pil ömrü halen yeniliğini ve kalitesini koruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı