BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Buds 5 demek istediğim Xiaomi Buds 5, Redmi olan değil. İkisi de internette aynı fiyatta. Benim için önemli olan faktörler.
-Konfor
-Fiyat (hemen hemen aynı)
-Ses engelleme (harbili önemli)
-Batarya/Müzik oynatma süresi.
Xiaomi Buds 5'te bulamadım kaç dB ses engelleme var, Redmi Buds 6 Pro'da 55dB'miş. 10-15 gün içerisinde alacağım, acil yardım lazım.

Selam, Xiaomi Buds 5 ile Redmi Buds 6 Pro arasında konfor ve fiyat hemen hemen aynı, ama ses engelleme çok önemliyse Redmi Buds 6 Pro’nun 55dB ANC’si var, Xiaomi Buds 5’te net bir bilgi yok, ayrıca batarya ve müzik süresi de Redmi biraz daha iyi, eğer aktif gürültü engelleme senin için öncelikse Redmi Buds 6 Pro’yu almanı öneririm.

Tamam hocam ben Buds 6 Pro alırım. Çünkü ANC benim için önemli uçakla falan da seyahat edeceğim bu yaz. Xiaomi 14T Pro + Band 9 Pro kombosu eklerim.

Tamam hocam ben Buds 6 Pro alırım. Çünkü ANC benim için önemli uçakla falan da seyahat edeceğim bu yaz. Xiaomi 14T Pro + Band 9 Pro kombosu eklerim.
eğer sorun çözüldüyse çözüldü yaparsanız sevinirim hocam

eğer sorun çözüldüyse çözüldü yaparsanız sevinirim hocam
Raporlayıp gönderdim çözüm olarak, çünkü tik işareti çıkıyordu çıkmadı çözüm yapıp gönderdim rapor olarak. Eğer bir içerik silinirse sizden şimdiden özür.

Xiaomi buds hakkında bir şey diyemem fakat redmi buds 3'ümü 4 yılı aşkın süredir sorunsuz kullanıyorum. Ses kalitesi ile pil ömrü halen yeniliğini ve kalitesini koruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…