Xiaomi Buds vs QCY Buds

Bütçe
700

HixF

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda kulaklığım çamaşır makinesi ile yıkandı maalesef ve yeni kulaklık alacağım eskiden Infinix XE23 kullanıyordum ve açıkçası memnundum şimdi bir öğrenci olarak fiyat performans ürünü almak istiyorum bu 3 kulaklıkdan birini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım veya başka bir öneriniz var mı?

1772458348220.png

Dosya Ekleri

• 1772458181993.png
    1772458181993.png
    96,6 KB · Görüntüleme: 10
Yakın zamanda kulaklığım çamaşır makinesi ile yıkandı maalesef ve yeni kulaklık alacağım eskiden Infinix XE23 kullanıyordum ve açıkçası memnundum şimdi bir öğrenci olarak fiyat performans ürünü almak istiyorum bu 3 kulaklıkdan birini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım veya başka bir öneriniz var mı?

Eki Görüntüle 2669145

Redmi Buds'u kullandım bence gayet güzel şarjıda iyi gidiyor şu anlık bir problemle karşılaşmadım alalı 3 ay oldu.

Eki Görüntüle 2669145

Bana da bu fiyat bandında dayanıklı-net ses veren bir kulaklık lazım.

Sizce 500-1000TL aralığında en iyi kulaklık ne.

Redmi Buds 6 Play'ı aktif kullanıyorum. Hoşuma gitti dışarıdaki sesleri duyamıyorum. Ondan önce 2 sene Syrox BMX20 kullanmıştım. Lakin onda, sesi sona almama rağmen dışarıdaki sesleri duyuyordum.

Redmi Buds 6 Play'ı aktif kullanıyorum. Hoşuma gitti dışarıdaki sesleri duyamıyorum. Ondan önce 2 sene Syrox BMX20 kullanmıştım. Lakin onda, sesi sona almama rağmen dışarıdaki sesleri duyuyordum.

Kardeşimde active olanı var beğeniyorum ancak ben 500e aldım 6 ayda 850 olmuş.

Kardeşimde active olanı var beğeniyorum ancak ben 500e aldım 6 ayda 850 olmuş.
Ben Buds 6 Play'ı iki hafta önce satın aldım. Hepsiburada'da Active Olanı da Play Olanı da 600 küsür idi. Şimdi baktım ya daha birkaç gün önce kulaklık önereceğim sırada Active linki de atmıştım. Gene 600 küsürdü şimdi aynı satıcı da 900 küsür olmuş!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı