A Anonimo_0157 Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 4 26 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Xiaomi dosya yöneticisinde böyle bir şey çıkıyor, nasıl kapatabiliriz bu olayı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2022
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2022 #2 Kapatamazsınız. Mağazadan üçüncü parti dosya yöneticisi edinmeniz şart; X-plore File Manager - Google Play'de Uygulamalar X-plore, aÄaç görünümü, LAN/Kök/Bulutlar ve daha fazlasını içeren çift bölmeli dosya yöneticisidir. play.google.com Bu işinizi görür.
Kapatamazsınız. Mağazadan üçüncü parti dosya yöneticisi edinmeniz şart; X-plore File Manager - Google Play'de Uygulamalar X-plore, aÄaç görünümü, LAN/Kök/Bulutlar ve daha fazlasını içeren çift bölmeli dosya yöneticisidir. play.google.com Bu işinizi görür.
A Anonimo_0157 Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 4 27 Kasım 2022 #3 Cruslan dedi: Kapatamazsınız. Mağazadan üçüncü parti dosya yöneticisi edinmeniz şart; X-plore File Manager - Google Play'de Uygulamalar X-plore, aÄaç görünümü, LAN/Kök/Bulutlar ve daha fazlasını içeren çift bölmeli dosya yöneticisidir. play.google.com Bu işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Aslında çift uygulamalar konusunda sıkıntı yaşıyorum. Çift uygulamaları'da 3. Part uygulamalardan bulamadım, bi tek ZArchiverden buldum onda da bastığım anda uygulamadan atıyor bu uygulamada da yok gibi öyle bir şey.
Cruslan dedi: Kapatamazsınız. Mağazadan üçüncü parti dosya yöneticisi edinmeniz şart; X-plore File Manager - Google Play'de Uygulamalar X-plore, aÄaç görünümü, LAN/Kök/Bulutlar ve daha fazlasını içeren çift bölmeli dosya yöneticisidir. play.google.com Bu işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Aslında çift uygulamalar konusunda sıkıntı yaşıyorum. Çift uygulamaları'da 3. Part uygulamalardan bulamadım, bi tek ZArchiverden buldum onda da bastığım anda uygulamadan atıyor bu uygulamada da yok gibi öyle bir şey.