Xiaomi dVB4231GL vs. Xiaomi Mi Wi-Fi AC1200 router vs. Keenetic start N300

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Evimde modem olarak "Keenetic Omni DSL" kullanmaktayım. Oyunlarda yaşadığım ping sorunu nedeniyle, hem evdeki Wi-Fi performasını arttırmak (ilk önceliğim değil) hem de bilgisayarımın yanına koymak amaçlı bir router arayışındayım. Internet bağlantım 50 Mbps ve ana modem 2.4 GHz dağıtım yapıyor. O yüzden yüksek fiyatlara çıkma gereği duymuyorum. Bu noktada araştırmalarım sonucunda aşağıdaki modeller arasında kaldım. Keenetic yerine Xiaomi'de işimi görüyor ama uyumluluk açısından Keenetic-Keenetic bağlantısı yapmak daha mantıklı gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Modeller:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Evimde modem olarak "Keenetic Omni DSL" kullanmaktayım. Oyunlarda yaşadığım ping sorunu nedeniyle, hem evdeki Wi-Fi performasını arttırmak (ilk önceliğim değil) hem de bilgisayarımın yanına koymak amaçlı bir router arayışındayım. Internet bağlantım 50 Mbps ve ana modem 2.4 GHz dağıtım yapıyor. O yüzden yüksek fiyatlara çıkma gereği duymuyorum. Bu noktada araştırmalarım sonucunda aşağıdaki modeller arasında kaldım. Keenetic yerine Xiaomi'de işimi görüyor ama uyumluluk açısından Keenetic-Keenetic bağlantısı yapmak daha mantıklı gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Modeller:

Xiaomi routerını alıcaksan kesinlikle 3.parti firmware kurmanı öneririm böyle cihazların alınmasının sebebi 3.parti yazılım kurup cihazın performansını arttırmaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı