Xiaomi Earbuds Basic 2 vs QCY T13

brk41

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki kulaklık arasında kaldım. Bütçe 300TL civarı. Xiaomi kız arkadaşımda var sesler çok güzel geliyor ama tuşlarına basınca can acıtıyor. QCY ise internette araştırınca olumlu yanıt aldım ama hiç denemediğim için bilmiyorum. Oyun, video ve müzik için kullanacağım. QCY'de oyun modu vs olduğunu duydum ama iyi midir bilemiyorum. Hangisini almalıyım? 300TL civarına daha iyisini bulabilir miyim?

Hocam QCY markası da Xiaomi'nin alt markası. Kardeşim QCY T5 kullanıyor memnun. İsterseniz YouTube testlerine açılışlarına bir bakın derim.

Hocam QCY markası da Xiaomi'nin alt markası. Kardeşim QCY T5 kullanıyor memnun. İsterseniz YouTube testlerine açılışlarına bir bakın derim.
Biraz araştırdım da dokunmatik olması hoşuma gitti. Videoda ses testinde de iyi duruyor gibi. Kullanan kişilerden yorum alması daha net olur diye düşündüm.

Bu konuyu yeni okuyanlar olabilir QCY t13 modelini aldım sesi mikrofonu olsun gayet güzel. Kutusu biraz daha küçük olabilirdi büyük kaçmış. Şarjı uzun süre gidiyor. Sesi de beni baya cezbetti. Son seste bile dışarı aza yakın ses veriyor. İki kulaklığı da takıp dısarıda kısık sesle sarkı dinleseniz bile dısarıdan ses almıyor. Hosuma gitti 285tlye değer bi kulaklık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı