Arkadaşlar Xiaomi Earbuds kulakligim var ve senkronize calismiyorlar gibi hissediyorum. Ritimler birbirine giriyor adeta, iki kulaklik da sarkinin farkli kisimlarinda gibi. Nasil çözerim?
Tek kulakliği takarak denedim ve hala ritimler degişik geliyor böyle korku filmi muziği gibi bir ses geliyor (beatlerde).
Hayır ama telefonla ilgili olduğunu sanmiyorum simdi kulakliklari cikardim ritimler normale döndü. Ama az önce tek kulaklıkta bile ritimler degişik geliyordu. Bütün sarkılarda sarkinin alt yapisinda degişik ve aynı olan bir ritim geliyor.
Evet Hepsiburada'dan aldım (satıcı Hepsiburada) ve orijinal özellikleri barindiriyor genel olarak. Sabah hiçbir sıkıntısı yoktu şimdi böyle bir şey olduğunu fark ettim.
Hayır ama şu an hoparlörden dinliyorum ve hiçbir sıkıntı yok. Kulaklıkla ilgili bağlantı sorunu olduğunu düşünüyorum birazdan tekrar deniyeceğim.
Sorunum düzeldi herkese teşekkürler. Ayni sorunu yaşayan arkadaşlar için yapmanız gereken şey şu: Kulaklıkları tek tek çıkartmayın ya da birini çıkarttiktan sonra diğerini daha geç çıkartmamaya çalışın. Eğer böyle bir sorununuz varsa kulaklıklari kutuya koyun ve biraz bekleyin. Sonra aynı anda çıkartın, ve sorununuz düzelecektir.
Ekleme: Eğer bunlari yaptiktan sonra düzelmiyorsa kulaklıklara 20 sn boyunca basili tutun, kırmizi isiklar yanacak ve kapanacak. Sonra ikisine tek tık yapip acin, beyaz isik yanacak ve yeniden bağlantı kurulacak bu da kesin bir şekilde düzeltti sorunumu. (Bunları yaparken bluetooth baglantisini kesin)