D DeğişikKız Decapat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 169 Çözümler 2 28 Ocak 2020 #11 Hmm ya alıyım gitsin. Çok çok biri arayıncada elimize yapışmaz alırım cebimden telefonu konuşurum. Evdeysem sıkıntı yok zaten ortam sessiz. DeğişikKız dedi: Hmm ya alıyım gitsin. Çok çok biri arayıncada elimize yapışmaz alırım cebimden telefonu konuşurum. Evdeysem sıkıntı yok zaten ortam sessiz. Genişletmek için tıkla... Ucuz mal elbet bir kusuru olcak. Olmasa ucuz olmaz DeğişikKız dedi: Hmm ya alıyım gitsin. Çok çok biri arayıncada elimize yapışmaz alırım cebimden telefonu konuşurum. Evdeysem sıkıntı yok zaten ortam sessiz. Genişletmek için tıkla... Ucuz mal elbet bir kusuru olcak. Olmasa ucuz olmaz
Hmm ya alıyım gitsin. Çok çok biri arayıncada elimize yapışmaz alırım cebimden telefonu konuşurum. Evdeysem sıkıntı yok zaten ortam sessiz. DeğişikKız dedi: Hmm ya alıyım gitsin. Çok çok biri arayıncada elimize yapışmaz alırım cebimden telefonu konuşurum. Evdeysem sıkıntı yok zaten ortam sessiz. Genişletmek için tıkla... Ucuz mal elbet bir kusuru olcak. Olmasa ucuz olmaz DeğişikKız dedi: Hmm ya alıyım gitsin. Çok çok biri arayıncada elimize yapışmaz alırım cebimden telefonu konuşurum. Evdeysem sıkıntı yok zaten ortam sessiz. Genişletmek için tıkla... Ucuz mal elbet bir kusuru olcak. Olmasa ucuz olmaz
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #12 DeğişikKız dedi: Hmm ya alıyım gitsin. Çok çok biri arayıncada elimize yapışmaz alırım cebimden telefonu konuşurum. Evdeysem sıkıntı yok zaten ortam sessiz. Ucuz mal elbet bir kusuru olcak. Olmasa ucuz olmaz Genişletmek için tıkla... Ben sadece müzik dinlerken kullanıyorum. Dışardayım baktım telefonmu çaldı arka cebimden Apple kulaklığımı çıkarıp rahat rahat konuşuyorum.
DeğişikKız dedi: Hmm ya alıyım gitsin. Çok çok biri arayıncada elimize yapışmaz alırım cebimden telefonu konuşurum. Evdeysem sıkıntı yok zaten ortam sessiz. Ucuz mal elbet bir kusuru olcak. Olmasa ucuz olmaz Genişletmek için tıkla... Ben sadece müzik dinlerken kullanıyorum. Dışardayım baktım telefonmu çaldı arka cebimden Apple kulaklığımı çıkarıp rahat rahat konuşuyorum.
Yunusemredemirel Femtopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #13 SaviorAngel™ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @DeğişikKız, şu elamanların baktıklarına bakın. Genişletmek için tıkla... Kutunun mavin enginden de belli oluyor, orijinali daha tatlı bir mavi.
SaviorAngel™ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @DeğişikKız, şu elamanların baktıklarına bakın. Genişletmek için tıkla... Kutunun mavin enginden de belli oluyor, orijinali daha tatlı bir mavi.