toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 25 Şubat 2024 #1 Xiaomi ve Oneblade arasında kaldım. Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurursak, sakalları sadece kısaltmak için hangisi daha iyi olur?
Xiaomi ve Oneblade arasında kaldım. Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurursak, sakalları sadece kısaltmak için hangisi daha iyi olur?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 25 Şubat 2024 #2 toomanynights dedi: Xiaomi ve Oneblade arasında kaldım. Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurursak, sakalları sadece kısaltmak için hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Oneblade net.
toomanynights dedi: Xiaomi ve Oneblade arasında kaldım. Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurursak, sakalları sadece kısaltmak için hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Oneblade net.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2024 #3 toomanynights dedi: Xiaomi ve Oneblade arasında kaldım. Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurursak, sakalları sadece kısaltmak için hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Attigin linkteki Oneblade'i kullanıyorum bence en buyuk artisi 2 tane baslik ile geliyor olmasi digerinde basligi eskiyince cop olacak.
toomanynights dedi: Xiaomi ve Oneblade arasında kaldım. Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurursak, sakalları sadece kısaltmak için hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Attigin linkteki Oneblade'i kullanıyorum bence en buyuk artisi 2 tane baslik ile geliyor olmasi digerinde basligi eskiyince cop olacak.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Şubat 2024 #4 toomanynights dedi: Xiaomi ve Oneblade arasında kaldım. Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurursak, sakalları sadece kısaltmak için hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Oneblade, Xiaomi Enchen serisi pek de iyi değil.
toomanynights dedi: Xiaomi ve Oneblade arasında kaldım. Aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurursak, sakalları sadece kısaltmak için hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Oneblade, Xiaomi Enchen serisi pek de iyi değil.
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 25 Şubat 2024 #5 Oneblade aldım, bakalım nasılmış. Teşekkürler yorumlarınız için.