uedorp Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar Xiaomi telefonumda yazılımsal bir hata var ROM yüklemeye çalışıyorum fakat Fastboot modundayken bilgisayar USB'yi algılamıyor bunu nasıl çözebilirim bilenler yazabilir mi?
Arkadaşlar Xiaomi telefonumda yazılımsal bir hata var ROM yüklemeye çalışıyorum fakat Fastboot modundayken bilgisayar USB'yi algılamıyor bunu nasıl çözebilirim bilenler yazabilir mi?
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 15 Ağustos 2023 #2 Aygıt yöneticisinin SS at. fastboot devices yazdığın zaman ne oluyor? Recovery'de adb devices yazdığın zaman görüyor mu?
Aygıt yöneticisinin SS at. fastboot devices yazdığın zaman ne oluyor? Recovery'de adb devices yazdığın zaman görüyor mu?
uedorp Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 105993 dedi: Aygıt yöneticisinin SS at. fastboot devices yazdığın zaman ne oluyor? Recovery'de adb devices yazdığın zaman görüyor mu? Genişletmek için tıkla... İnternetten bir kaç driver indirerek Sorunu düzelttim. çok teşekkür ederim ilginiz için
105993 dedi: Aygıt yöneticisinin SS at. fastboot devices yazdığın zaman ne oluyor? Recovery'de adb devices yazdığın zaman görüyor mu? Genişletmek için tıkla... İnternetten bir kaç driver indirerek Sorunu düzelttim. çok teşekkür ederim ilginiz için