Xiaomi G24 monitör alınır mı?

rasihX

Centipat
Daha fazla  
Bu monitörle ilgili birçok konuya baktım fakat bizzat deneyen birinin görüşüne rastlamadım. Merak ediyorum ona göre iade edeceğim.

Kaç TL'ye aldiniz? Ve eger guzel ise neden iade edeceksiniz? Marka aman aman kotu bir marka degil memnun iseniz ve ucuza aldiysaniz kullanin.
Monitor daha gelmemis sanirim @ardacanci

Kaç TL'ye aldiniz? Ve eger guzel ise neden iade edeceksiniz? Marka aman aman kotu bir marka degil memnun iseniz ve ucuza aldiysaniz kullanin.

Kargo daha gelmeden karşıma çok kötü yorumlar çıkınca üzüldüm.

Kargo daha gelmeden karşıma çok kötü yorumlar çıkınca üzüldüm.

Ucuz a aldiysaniz dedigim gibi kullanin bence ama sorun falan cikarsa iade edin. Muhtemelen Amazon'dan almissinizdir.
VA panel oldugundan ghosting olur diye dusunuyorum test yaparsiniz gelince ama dediginiz gibi kullanici yorumu olmadigindan kesin bir şey söylemeyeceğim.

Tamamdır abi bütçem IPS panele yetse ondan alırdım da işte acilen monitör bozuldu ben de çok büyük bir bütçe ayırmadan acil kaliteli bir monitör satın almak istedim teşekkürler.

Kafam rahat olsun der isen iade edip VP249QGR bakabilirsin.

Kafam rahat olsun der isen iade edip VP249QGR bakabilirsin.

Abi teşekkür ederim uğraştığın için biraz boşuna seni meşgul etmişim gibi oldu özür dilerim o yüzden. Çünkü değiştirdim kararımı IPS panel alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…