TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.087 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 2 Kasım 2024 #1 Monitör Xiaomi G34WQi Monitör bakınırken Xiaomi G34WQi'yi buldum, fiyatı da uygun geldi. Alınır mı? Bütçem 1000 AED (9345.60 TL bugünün kuruyla). Son düzenleme: 2 Kasım 2024
Monitör bakınırken Xiaomi G34WQi'yi buldum, fiyatı da uygun geldi. Alınır mı? Bütçem 1000 AED (9345.60 TL bugünün kuruyla).
Mevlutz Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 Merhaba konunun üzerinden 1 ay geçmiş ama aynı ürün ile bende ilgileniyorum da satın aldınız mı veya hakkında edindiğin önemli bilgiler var mı?
Merhaba konunun üzerinden 1 ay geçmiş ama aynı ürün ile bende ilgileniyorum da satın aldınız mı veya hakkında edindiğin önemli bilgiler var mı?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.087 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 3 Aralık 2024 #3 Mevlutz dedi: Merhaba konunun üzerinden 1 ay geçmiş ama aynı ürün ile bende ilgileniyorum da satın aldınız mı veya hakkında edindiğin önemli bilgiler var mı? Genişletmek için tıkla... Almadim ne yazik ki. Su tarz yorumlari da gorunce vazgectim.
Mevlutz dedi: Merhaba konunun üzerinden 1 ay geçmiş ama aynı ürün ile bende ilgileniyorum da satın aldınız mı veya hakkında edindiğin önemli bilgiler var mı? Genişletmek için tıkla... Almadim ne yazik ki. Su tarz yorumlari da gorunce vazgectim.
Mevlutz Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #4 TheAny dedi: Almadim ne yazik ki. Su tarz yorumlari da gorunce vazgectim. Eki Görüntüle 2366193 Genişletmek için tıkla... Tüh ya o zaman bende almasam iyi olur. Peki bu ürüne benzer bulduğun bir monitör var mı?
TheAny dedi: Almadim ne yazik ki. Su tarz yorumlari da gorunce vazgectim. Eki Görüntüle 2366193 Genişletmek için tıkla... Tüh ya o zaman bende almasam iyi olur. Peki bu ürüne benzer bulduğun bir monitör var mı?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.087 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 3 Aralık 2024 #5 Mevlutz dedi: Tüh ya o zaman bende almasam iyi olur. Peki bu ürüne benzer bulduğun bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Ultrawide'dan vazgectim ben bu butcede.
Mevlutz dedi: Tüh ya o zaman bende almasam iyi olur. Peki bu ürüne benzer bulduğun bir monitör var mı? Genişletmek için tıkla... Ultrawide'dan vazgectim ben bu butcede.
Mevlutz Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #6 TheAny dedi: Ultrawide'dan vazgectim ben bu butcede. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum en mantıklısı da böylesi sanırım.
TheAny dedi: Ultrawide'dan vazgectim ben bu butcede. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum en mantıklısı da böylesi sanırım.