Xiaomi için hangi model alınmalı?

Redmi ve POCO zaten Xiaomi'nin giriş-orta segment serileri. Hatta sanırsam ayrı alt marka olarak ayrıldılar son yıllarda. O modelleri es geçin yani. Xiaomi 14T Pro öneririm. Xiaomi zorunluluğu yoksa ayrıca Samsung S24+ da gayet iyi modeldir.

Yok Mi serisinden ama Mi serisi en iyi telefonları, Mi T seriside 2. fiyat performans olarak daha uygun üst segment telefonları.

Anladım. Her iki telefonu da Türkiye şartlarında pek yurt içi almak mantıklı değil gibi ama telefoncu arkadaşa sorduğumda Xiaomi'nin Bin TL masraf ile açılabildiğini söyledi Samsung ise bi tık daha maliyetliymiş Yurt dışı alınacaksa Mi Ultra almak daha mantıklı geldi bana.

Yok Mi serisinden ama Mi serisi en iyi telefonları, Mi T seriside 2. fiyat performans olarak daha uygun üst segment telefonları.

Yurt dışı telefon alacaksan Mi 14 ultra baya iyi olur senin için.

Yurt dışı telefon alacaksan Mi 14 ultra baya iyi olur senin için.
Biraz baktım hocam da Mi 14 Ultra için bi tık bütçemi aşıyor ama 14T Pro için uygun geldi 21 Bin gibi bir fiyat aldım Bu fiyata YD Samsung var mıdır bilmiyorum ama onların sanırım açılması gereken ek ücretli olabilir diye düşünüyorum sanırım Xiaomi daha kolay halledilebiliyor.

Aynen, samsung biraz masraflı yurt dışı alacaksan.

Yok o kadarda kötü olmuyor, en azından benim telefonda öyle Mi 14 te, gene kalitesi bozulabilirde o kadar hissettirmez. Kamerası güzel olan samsung dur, xiaomidir, appledır fazla fark ettirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…