taksimdayi0 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #1 ahmet bb dedi: Telefonum kapalı ve kayıp. ID numarası ile falan bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... ID numarası nedir? Bilmediğimden soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2025
ahmet bb dedi: Telefonum kapalı ve kayıp. ID numarası ile falan bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... ID numarası nedir? Bilmediğimden soruyorum.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 16 Ağustos 2025 #2 taksimdayi0 dedi: ID numarası nedir? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Apple'da nasıl iCloud varsa Xiaomi'de de Mi id var. Cihaz çalınırsa vs. açılmaması ve verilere erişilmesini engelliyor tabi Apple'a göre jailbreak edilmesi daha basit.
taksimdayi0 dedi: ID numarası nedir? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Apple'da nasıl iCloud varsa Xiaomi'de de Mi id var. Cihaz çalınırsa vs. açılmaması ve verilere erişilmesini engelliyor tabi Apple'a göre jailbreak edilmesi daha basit.