Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Google Rehber ve arama bence bayağı kötü. POCO F5 cihazım var. Eski telefonumdaki Xiaomi'nin kendi rehber ve aramasını kullanma imkanım var mı?
Google Rehber ve arama bence bayağı kötü. POCO F5 cihazım var. Eski telefonumdaki Xiaomi'nin kendi rehber ve aramasını kullanma imkanım var mı?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.771 Makaleler 19 Çözümler 28 9 Mart 2024 #2 Global ROM ve EU ROM var, Galiba EU ROM olanda vardı Google Uygulamaları. Eğer ROM atarsanız güncelleme gelmeyebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cihazınız garanti dışı falan kalır mı bilmiyorum sorun olursa diye söylüyorum bilgim yok o konuda.
Global ROM ve EU ROM var, Galiba EU ROM olanda vardı Google Uygulamaları. Eğer ROM atarsanız güncelleme gelmeyebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cihazınız garanti dışı falan kalır mı bilmiyorum sorun olursa diye söylüyorum bilgim yok o konuda.