Rehber Xiaomi kernel nasıl yüklenir?

NewStart

Decapat
Daha fazla  
  1. Bootloader kilidini açma: Xiaomi cihazınızın Bootloader kilidini açmak için MI Unlock aracını kullanmanız gerekiyor. Aşağıdaki adımları izleyerek Bootloader kilidini açabilirsiniz:
  • Developer options -> MI Unlock status -> add account and device seçeneklerini etkinleştirin.
  • MI Unlock aracını indirin ve cihazınıza yükleyin.
  • Cihazınızı Fastboot moduna alın (güç + ses kısma tuşuna basılı tutun).
  • MI Unlock aracını açın ve hesap bilgilerinizi girin.
  • Cihazınızın Bootloader kilidi açılana kadar bekleyin.
  1. Custom recovery yükleme: Android cihazınız için popüler Custom recovery seçeneklerinden biri TWRP'dir. Aşağıdaki adımları izleyerek TWRP yükleyebilirsiniz:
  • TWRP web sitesinden cihazınız için uyumlu TWRP sürümünü indirin.
  • Cihazınızı Fastboot moduna alın.
  • TWRP yükleyici dosyasını cihazınıza yükleyin.
  • Yükleyici dosyasını çalıştırın ve TWRP yüklemesini başlatın.
  1. Kernel özelleştirme: Cihazınız için kernel özelleştirmesi yapmak için öncelikle uyumlu bir kernel dosyası indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki adımları takip ederek kernel özelleştirmesi yapabilirsiniz:
  • Uyumlu bir kernel dosyası indirin ve cihazınızın hafızasına kaydedin.
  • Cihazınızı TWRP recovery modunda başlatın.
  • TWRP menüsünden "ınstall" seçeneğine gidin ve indirdiğiniz kernel dosyasını seçin.
  • Yükleme işlemini başlatın ve cihazınızı yeniden başlatın.
  • Cihazınız yeniden başladıktan sonra, kernel özelleştirme işlemi tamamlanmış olacak.

Peki bir kernel/manager önerir misiniz?

Ngk kullanıyorum Custom ayar yapıp her şeyi Full yaptım telefon parlıyordu dikkatli olun Manager yaparken.

Telefona yapmadığım şey kalmadı inşallah patlamayız

Custom recovery varken telefona nasıl güncelleme yüklüyorsunuz? Beceremedim ben.

Bende Oppo var ama hiçbir yeni modele ROM yok keşki olsa:/

Ben içinden geçtim sonunda MIUI döndüm ama şu an aşırı ısınıyor ne yapsam bilmiyorum.
benimki sivi temasli. hâla sağlam. custom rom/kernel denediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…