Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Yer Ohio 8 Mart 2023 #11 Abdullah7 dedi: Frekans düşürdünüz mü hiç? Genişletmek için tıkla... Şu an performans modunda daha az ısınıyor
Abdullah7 dedi: Frekans düşürdünüz mü hiç? Genişletmek için tıkla... Şu an performans modunda daha az ısınıyor
NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #12 Vieers dedi: Custom recovery varken telefona nasıl güncelleme yüklüyorsunuz? Beceremedim ben. Genişletmek için tıkla... Custom recovery varken güncelleme yapamazsınız. Abdullah7 dedi: Peki bir kernel/manager önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Franco kernel Manager öneririm hocam.
Vieers dedi: Custom recovery varken telefona nasıl güncelleme yüklüyorsunuz? Beceremedim ben. Genişletmek için tıkla... Custom recovery varken güncelleme yapamazsınız. Abdullah7 dedi: Peki bir kernel/manager önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Franco kernel Manager öneririm hocam.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #13 NewStart dedi: Custom recovery varken güncelleme yapamazsınız. Franco kernel Manager öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... hocam bir turlu bulamadim link. atabilir misiniz ?
NewStart dedi: Custom recovery varken güncelleme yapamazsınız. Franco kernel Manager öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... hocam bir turlu bulamadim link. atabilir misiniz ?
Vieers Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #14 NewStart dedi: Custom recovery varken güncelleme yapamazsınız. Franco kernel Manager öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Stock recoverye nasıl dönebilirim?
NewStart dedi: Custom recovery varken güncelleme yapamazsınız. Franco kernel Manager öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Stock recoverye nasıl dönebilirim?
NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #15 Vieers dedi: Stock recoverye nasıl dönebilirim? Genişletmek için tıkla... Cihazınız nedir hocam.
Vieers Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #16 NewStart dedi: Cihazınız nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10 Pro. Orange fox var lakin hiç custom recovery kaldırmadım stock nasıl dönerim bilmiyorum.
NewStart dedi: Cihazınız nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10 Pro. Orange fox var lakin hiç custom recovery kaldırmadım stock nasıl dönerim bilmiyorum.
NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #17 Vieers dedi: Redmi Note 10 pro_orange fox var lakin hiç Custom recovery kaldırmadım stock nasıl dönerim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam internette recovery dosyasını bulamadım ama Fastboot ROM atabilirsiniz.
Vieers dedi: Redmi Note 10 pro_orange fox var lakin hiç Custom recovery kaldırmadım stock nasıl dönerim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam internette recovery dosyasını bulamadım ama Fastboot ROM atabilirsiniz.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #18 Dean.308 dedi: Hocam neler neler denedim şu an Xiaomi. EU MIUI 13.0.9.0 ve ngk kullanıyorum. Root da mevcut. Cihaz: POCO X3 Pro. Genişletmek için tıkla... NGK kernelden dolayı. Main kernele geçerseniz sorununuz çözülür. Kernel ısındırıyor telefonu.
Dean.308 dedi: Hocam neler neler denedim şu an Xiaomi. EU MIUI 13.0.9.0 ve ngk kullanıyorum. Root da mevcut. Cihaz: POCO X3 Pro. Genişletmek için tıkla... NGK kernelden dolayı. Main kernele geçerseniz sorununuz çözülür. Kernel ısındırıyor telefonu.
Vieers Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #19 NewStart dedi: Hocam internette recovery dosyasını bulamadım ama Fastboot ROM atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Sıfırlamadan çözmeye çalışacağım.
NewStart dedi: Hocam internette recovery dosyasını bulamadım ama Fastboot ROM atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Sıfırlamadan çözmeye çalışacağım.
NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #20 Vieers dedi: Teşekkür ederim. Sıfırlamadan çözmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Telefonun içindeki ROM'la aynı Fastboot ROM'u indirip içindeki recovery i kurabilirsiniz.
Vieers dedi: Teşekkür ederim. Sıfırlamadan çözmeye çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Telefonun içindeki ROM'la aynı Fastboot ROM'u indirip içindeki recovery i kurabilirsiniz.