Vieers Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #21 NewStart dedi: Telefonun içindeki ROM'la aynı Fastboot ROM'u indirip içindeki recovery i kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ha tamamdır şimdi anladım.Tamamdır teşekkür ederim.
NewStart dedi: Telefonun içindeki ROM'la aynı Fastboot ROM'u indirip içindeki recovery i kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ha tamamdır şimdi anladım.Tamamdır teşekkür ederim.
NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #22 Abdullah7 dedi: hocam bir turlu bulamadim link. atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Franco Kernel Manager - Google Play'de Uygulamalar Köklü cihazınızı yönetmek ve ince ayar yapmak için özelliklere sahip eksiksiz çekirdek araç kutusu play.google.com
Abdullah7 dedi: hocam bir turlu bulamadim link. atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Franco Kernel Manager - Google Play'de Uygulamalar Köklü cihazınızı yönetmek ve ince ayar yapmak için özelliklere sahip eksiksiz çekirdek araç kutusu play.google.com