JEASHU Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 5 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, iyi geceler. Benim telefonum Xiaomi Mi 10t Pro. Bugün telefonu sıfırladım ve klavyem böyle oldu. Eski hali de kutucuksuz hali, yani üstteki resim. Ben bunu nasıl eski hâline getirebilirim Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
Merhaba arkadaşlar, iyi geceler. Benim telefonum Xiaomi Mi 10t Pro. Bugün telefonu sıfırladım ve klavyem böyle oldu. Eski hali de kutucuksuz hali, yani üstteki resim. Ben bunu nasıl eski hâline getirebilirim
Çözüm 3 3 364809 5 Haziran 2022 Klavyenin üzerindeki ayarlar simgesine tıklayıp açılan ekranda tema bölümünden tekrar eski haline getirebilirsiniz.
Klavyenin üzerindeki ayarlar simgesine tıklayıp açılan ekranda tema bölümünden tekrar eski haline getirebilirsiniz.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 5 Haziran 2022 #2 Klavyenin üzerindeki ayarlar simgesine tıklayıp açılan ekranda tema bölümünden tekrar eski haline getirebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Klavyenin üzerindeki ayarlar simgesine tıklayıp açılan ekranda tema bölümünden tekrar eski haline getirebilirsiniz.
KS KS JEASHU Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 5 Haziran 2022 #3 364809 dedi: Klavyenin üzerindeki ayarlar simgesine tıklayıp açılan ekranda tema bölümünden tekrar eski haline getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Temalara girdim fakat öyle bir seçenek yok lütfen bunu nasıl düzeltebilirim? 364809 dedi: Klavyenin üzerindeki ayarlar simgesine tıklayıp açılan ekranda tema bölümünden tekrar eski haline getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm temelardan sistem otomatik yazan temanın üstüne tıklayıp klavye kenarlıklarını kapatmamız gerekiyormuş. Artı 0 Eksi
364809 dedi: Klavyenin üzerindeki ayarlar simgesine tıklayıp açılan ekranda tema bölümünden tekrar eski haline getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Temalara girdim fakat öyle bir seçenek yok lütfen bunu nasıl düzeltebilirim? 364809 dedi: Klavyenin üzerindeki ayarlar simgesine tıklayıp açılan ekranda tema bölümünden tekrar eski haline getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm temelardan sistem otomatik yazan temanın üstüne tıklayıp klavye kenarlıklarını kapatmamız gerekiyormuş.