13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar Xiaomi'de koyu tema olmuyor. Yardım eder misiniz? Böyle hafif grimsi bu renk oluyor siyah olmasını istiyorum. Dosya Ekleri Screenshot_2023-12-06-18-58-05-491_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg 48,4 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar Xiaomi'de koyu tema olmuyor. Yardım eder misiniz? Böyle hafif grimsi bu renk oluyor siyah olmasını istiyorum.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Aralık 2023 #2 O duvar kağıdınıza göre değişiyor.
13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #3 Emir Bozat dedi: O duvar kağıdınıza göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Aralık 2023 #4 13Genco dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Dinamik duvar kâğıdımı ne bir şey deniyor unuttum adını Android 12 ile geldi duvar kâğıdınız ne renkse ona göre ayarlıyor.
13Genco dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Dinamik duvar kâğıdımı ne bir şey deniyor unuttum adını Android 12 ile geldi duvar kâğıdınız ne renkse ona göre ayarlıyor.
13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #5 Emir Bozat dedi: O duvar kâğıdınıza göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Tema dediğim yani bu rengi özel bir tema seçmedim. Emir Bozat dedi: Dinamik duvar kâğıdımı ne bir şey deniyor unuttum adını Android 12 ile geldi duvar kâğıdınız ne renkse ona göre ayarlıyor. Genişletmek için tıkla... Duvar kâğıdim sipsiyah aslinda.
Emir Bozat dedi: O duvar kâğıdınıza göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Tema dediğim yani bu rengi özel bir tema seçmedim. Emir Bozat dedi: Dinamik duvar kâğıdımı ne bir şey deniyor unuttum adını Android 12 ile geldi duvar kâğıdınız ne renkse ona göre ayarlıyor. Genişletmek için tıkla... Duvar kâğıdim sipsiyah aslinda.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Aralık 2023 #6 13Genco dedi: Tema dediğim yani bu rengi özel bir tema seçmedim. Duvar kâğıdim sipsiyah aslinda. Genişletmek için tıkla... Ayarlar uygulamanız vs siyah ise bu Google'dan kaynaklidir Google böyle yapmayı tercih etmiş.
13Genco dedi: Tema dediğim yani bu rengi özel bir tema seçmedim. Duvar kâğıdim sipsiyah aslinda. Genişletmek için tıkla... Ayarlar uygulamanız vs siyah ise bu Google'dan kaynaklidir Google böyle yapmayı tercih etmiş.
13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #7 Emir Bozat dedi: Ayarlar uygulamanız vs siyah ise bu Google'dan kaynaklidir Google böyle yapmayı tercih etmiş. Genişletmek için tıkla... YouTube'dada böyle ama.
Emir Bozat dedi: Ayarlar uygulamanız vs siyah ise bu Google'dan kaynaklidir Google böyle yapmayı tercih etmiş. Genişletmek için tıkla... YouTube'dada böyle ama.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Aralık 2023 #8 13Genco dedi: YouTube'dada böyle ama. Genişletmek için tıkla... O zaman öyledir hocam bunun için yapacak birşey yok bendede öyle.
13Genco dedi: YouTube'dada böyle ama. Genişletmek için tıkla... O zaman öyledir hocam bunun için yapacak birşey yok bendede öyle.